fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Categorie: KLEDING

Dresses Only

  Bruijellestraat 4 (In de buurt)
  5048 AE   Tilburg
  Telefoon: 013 - 468 78 21

  Website:
  Email ons.


Zussenbedrijf en jurkenwebshop Dresses Only
'Gun jezelf dat verdiende geluksmoment!'

In 2008 besloot Miriam op een zonnige dag haar persoonlijke probleem op te lossen. Ze zocht online naar een jurk, maar er was geen enkele webshop met een betaalbaar en veelzijdig aanbod. 'Een webshop met alleen maar jurken, daar zou ik vast ook heel veel andere vrouwen gelukkig mee maken', was meteen de gedachte. Haar ondernemershart begon sneller te kloppen en nog geen twee dagen later lag er een zes A4'tjes tellend plan klaar. Na minder dan drie maanden was Dresses Only in de lucht. Het avontuur was begonnen.

Die zomer lag het huis vol opgestapelde dozen kleding, werd er een fotostudio op zolder gebouwd en een slaapkamer veranderde na een metamorfose in een inpakruimte. Maar toen het aantal webshoppende dames een vlucht nam, groeide Dresses Only snel uit haar jasje. Elke dag van boven naar beneden sjouwen met pakketjes was niet alleen onhandig, maar vooral ook niet echt veilig. Na een avondje rekenen aan de keukentafel, was daar het besluit. Het werd tijd voor een bedrijfspand. Superspannend! Enkele maanden later verhuisde de shop naar een echt kantoor, compleet met fotostudio en ruim opgezet magazijn. Miriam had haar huis terug en kreeg een tweede cadeau: zus Jolanda kwam de webshop versterken. Zo was Dresses Only ineens een familiebedrijf! De karakters van Jolanda en Miriam vullen elkaar perfect aan (hoewel dat als kind weleens anders was ;-)). Jolanda gebruikte haar organisatietalent en pietjeprecies mentaliteit om van uit de hand gelopen hobby een gestructureerd en goed georganiseerd bedrijf te maken.
jurken online
Geluksmomenten

Zowel Jolanda's als Miriams carrièreroots liggen in het bedrijfsleven. Miriam is van oorsprong tekstschrijver en adviseur, Jolanda was actief in de makelaardij: twee beroepen waarbij alles draait om de klant. Dat service een promintente rol zou gaan spelen in de jurkenwebshop, stond dus al meteen vast. Geen geautomatiseerde mailtjes of anonieme telefonistes, maar elke klant de persoonlijke benadering geven die ze verdient. Heel vanzelfsprekend toch, dat je ook in een webshop geholpen wordt als mens en niet als nummer? Juist aan het doen van die onverwachte extra dingen, beleven we zelf veel plezier. Van het doorpassen van een jurkje omdat een klant een specifieke vraag heeft tot het samenstellen van setjes en het nog even zelf naar het postkantoor rijden als een te laat binnengekomen bestelling echt spoed heeft. Niet wijzen naar kleine lettertjes als iemand ontevreden is, maar het probleem gewoon oplossen. Want van een jurkje kan je als vrouw erg blij worden, dat je aandacht krijgt is net zo belangrijk! Soms zegt iemand tegen ons: voor die persoonlijke aanpak zijn jullie toch veel te groot voor geworden? No way, dit past bij wie we zijn en in deze manier van werken vinden wij onze geluksmomenten!
Een eigen jurkjeslabel: SRNDPTY

Door de jaren heen leren we de modebusiness goed kennen en weten we waar we prachtige jurkjes kunnen vinden voor tal van momenten. Wat nog ontbreekt is een steeds wisselende collectie jurken met een Oerhollandse pasvorm, basisstukken en trendy prints voor een leuke prijs. Toevallig ontmoeten we een ontwerpster en wijst iemand ons op een goed productieatelier in Nederland. We trekken de stoute schoenen aan en starten voorzichtig met wat eigen ontwerpen (zonder te onthullen dat we ze zelf bedacht hebben). Ze gaan in de webshop als zoete broodjes. Als we ze zelf dragen krijgen we complimenten. We doen een vreugdedansje! Voordat we het weten staat er een volwaardig merk met bijna wekelijks nieuwe prints en modellen. Onder de naam SRNDPTY, wat je uitspreekt als 'serendipity' en zoiets betekent als een toevallige, mooie ontdekking, krijgen de jurken een prominente plek in de webshop. Het succes blijft niet onopgemerkt, want winkeliers bellen ons op om te vragen waar we dit leuke merk inkopen. De volgende stap is een feit: SRNDPTY gaat de wijde wereld in en is inmiddels bij meer dan 40 winkels verkrijgbaar!
Bescheiden bijdrage aan een betere wereld

De wereld van mode ziet er aan de buitenkant prachtig uit, maar dat er aan de binnenkant veel mis is, weten we ondertussen allemaal. Voor ons reden om kritisch te kijken naar de kleding die we verkopen en steeds nadrukkelijk te vragen naar de omstandigheden waaronder de jurken geproduceerd worden. Volledige transparantie krijgen we daar niet altijd over, maar door ernaar te blijven vragen houden we het onderwerp op de agenda. We zijn trots op ons eigen merk SRNDPTY dat geheel in Nederland ontworpen en gemaakt wordt. Onder uitstekende arbeidsomstandigheden en voor een Nederlands loon. Alle collecties produceren we in kleine aantallen. Hierdoor voorkomen we verspilling en zijn de jurkjes ook nog eens extra exclusief.
Dankjewel!

We vinden het geweldig dat je onze shop bezoekt en geïnteresseerd bent in ons en onze collectie. Dankzij jou mogen wij elke dag bezig zijn met onze passie. We doen dat niet alleen, maar met een heel team jonge vrouwen dat diezelfde ambitie en betrokkenheid heeft als wij. Samen hopen we jou zo nu en dan dat ene geluksmoment te geven. Elke vrouw verdient dat!

Bedankt dat jij met jouw bezoek en aankopen óók ons die geluksmomenten schenkt!

Jolanda en Miriam
» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids TilburgRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek

x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: