fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Categorie: LEDERWAREN

Bremmer Lederwaren

  Passage 216 (In de buurt)
  2741 GS   Waddinxveen
  Telefoon: +31182633477

  Website:
  Email ons.


Het mag duidelijk zijn dat het belangrijk is dat u op de juiste schoenen loopt. Verkeerde schoenen kunnen de oorzaak zijn van het ontstaan of het erger worden van lastige voetproblemen. Als men de juiste schoenen draagt,kunnen echter heel vaak ook klachten voorkomen worden. Met andere woorden het dragen van het juiste schoeisel is van vitaal belang voor de gezondheid van uw voeten én uw hele fysieke gesteldheid.

Koop daarom om te beginnen altijd leren schoenen, leer 'ademt'. En zoals u niet in ademnood wilt komen, zo moet u ook uw voeten goed verzorgen. Daarnaast vormt leer zich naar de vorm van je voeten. Zolen moeten sterk en flexibel zijn met een onderkant die niet glad is, maar een goede grip heeft. Binnenzolen moeten enigszins veerkrachtig zijn om de schokken van het lopen op harde oppervlakken op te vangen. De binnenzool moet bij voorkeur met leer zijn afgewerkt. Boogvormige steunen verdelen het gewicht over een groter oppervlak. Stevige schachten geven ook een goede extra steun. Hoge hakken zijn leuk en zien er elegant uit, maar moeten niet te veel gedragen worden, vooral niet als lange afstanden worden gelopen.

Soms noemt men deze schoenen niet voor niets "zit-schoenen". Halux valgus, teenkramp, doorgezakte voorvoet (spreidvoet) en rugklachten door verkeerde houding kunnen alle veroorzaakt worden door het langdurig lopen op hoge hakken.

Als u nieuwe schoenen wilt, kies dan altijd voor kwaliteit. Hoe mooi of trendy ze er soms ook uitzien, alleen kwaliteit schenkt voldoening.



» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids WaddinxveenRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek









x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: