Salalay Thais Restaurant

Van Kinsbergenstraat 15
Apeldoorn
http://www.salalay.nl
Telefoon: +31-55 522 4433
Soort: Thais
Betaalwijzen: Contant & Pin
Openingstijden: 16:30 - 22:30, dinsdag gesloten

Sawadee Kha!

Na het jarenlang runnen van een meer dan druk Thais afhaalcentrum in winkelcentrum De Eglantier in Apeldoorn, wilde de Thaise Dang het graag wat rustiger aan doen. Ze besloot samen met haar man een Thais restaurant te openen. Salalay, dat letterlijk ‘een plek om te rusten’ betekent, zou haar rust geven. Zes dagen per week kookt Dang in het enige Thaise restaurant van Apeldoorn en omgeving.

De Thaise keuken is met geen enkele andere te vergelijken. Bij originele Thaise gerechten staat kwaliteit boven alles. Dang bereidt de maaltijden à la minute in een wok en gebruikt hiervoor uitsluitend verse produkten. Op de veelzijdige kaart staan gerechten uit heel Thailand. Soms is het gebruik van pepertjes onontbeerlijk om de authentieke smaak aan een gerecht te geven. Deze smaak kan variëren van pittig tot heet. Maar op de kaart staan minstens zoveel milde gerechten. Voor wie niet dol is op de smaak van verse bladkoriander; deze kan op verzoek worden weggelaten in soepen of salades. Door de verse producten die gebruikt worden, is de Thaise keuken ook echt een aanrader voor vegetariërs.

Het restaurant is ingericht als een Thais huis. De gedimde verlichting zorgt voor een opvallend intieme sfeer. En om u geheel in Thaise sferen te laten komen is de bediening gekleed in originele Thaise kledij. Het restaurant telt 60 zitplaatsen en biedt haar gasten genoeg privacy. Voor de gasten die nog meer rust willen, zijn enkele tafels in intieme spelonkjes geplaatst.
Salalay heeft een afhaalservice.Gegevens incorrect?


Klik op de kaart om naar die plek te gaan, klik op een rode markering om gegevens over het betreffende restaurant in te zien.


Copyright © 2003 - 2020 Comdev B.V. Amsterdam   fbg.nl is online sinds 9 juni 1997