Mollige Meeuw De

Hoekse Brink 249
Hoek van Holland
Telefoon: +31-17 431 5600
Soort: OnbekendBeoordelingen:

Monique van Baalen was hier in maart 2011 met 3 personen, betaalde € 0.00 en schrijft:
Mijn schoonmoeder nodigde ons uit om hier te gaan eten. Ik weet wat kwaliteit is en dit is het niet. Bij mijn voorgerecht (carpaccio van ???vleessoort) zat netjes pijnboompitten en kaas, maar wat er ook ruim op gestrooid was, was versgemalen peper. Dit hoort hier helemaal niet op en overheerste enorm. Als hoofdgerecht had ik de ossehaaspuntjes en om daar versgemalen peper overheen te doen vind ik niet vreemd, maar zoveel peper. Ik verslikte me er zelfs in. En ook nog wat de ossehaaspuntjes betrefd horen deze lekker mals te zijn, maar waren dit totaal niet. Het ene stukje ging en het andere kreeg ik amper doorgesneden en ééntje zat er zelfs een stuk pees in. De stoofpeertjes waren veel te lang doorgekookt en slap en waterig. Ook bij de zelfgemaakte appelmoes ging het mis. Hier waren ze veel te gul geweest met de kaneel. Ik heb verstand van koken en de verhoudingen ervan, maar hier waren de verhoudingen helemaal verkeerd. De patat zag er heerlijk uit, maar smaakte niet zo. De gebakken aardappelen gingen en de witlof, als je van romige sausjes hou als overheersing, dan zit je daar goed mee. De salade was het enigste waar ik over te spreken was en dat terwijl dat niet mijn favoriet is. Mijn man vond het eten ook niet alles. Wat prijs en kwaliteit betreft, heb je hier geen waar voor je geld. Nee, hier ga ik niet meer heen, ook al zou ik het weer cadeau krijgen.
Cijfer: 5

Friso was hier in november 2009 met 8 personen, betaalde € 165.00 en schrijft:
Eens maar nooit meer. Kipfiletje helemaal niet gaar, patat veels te weinig en extra patat kwam pas tegen het einde van de maaltijd op tafel. dessert ook niet om met een blij gezicht huiswaarts te gaan. Voortaan maar naar een echt restaurant gaan. Aardig personeel
Cijfer: 4

eddy smits was hier in september 2009 met 4 personen, betaalde € 50.00 en schrijft:
Succes verzekerd en niet te duur. Let op! de keuken is doordeweeks tot 19.00 uur open. Personeel is TOP!!!
Cijfer: 8

Gegevens incorrect?


Klik op de kaart om naar die plek te gaan, klik op een rode markering om gegevens over het betreffende restaurant in te zien.

Copyright © 2003 - 2020 Comdev B.V. Amsterdam   fbg.nl is online sinds 9 juni 1997