Lef Restaurant

Doelenplein 2
Delft
http://www.lefrestaurant.nl
Telefoon: +31-15 212 0617
Soort: Frans
Als je graag het vakantiegevoel wilt hebben kom dan naar LEF Restaurant & Bar in Delft.
Het restaurant en het terras is een favoriet van de stadse inwoners, en dat zou kunnen verklaren waarom het net zo populair is bij toeristen van over de hele wereld.

Binnen in het eetcafé zorgen de spiegels aan de wand, de lange banken en de vrolijke bediening voor de sfeer van een echte Franse brasserie. De kaart is uitgebreid en het eten is er van goede kwaliteit en voor een redelijke prijs. En het is er altijd gezellig druk.

Buiten op het meest intieme pleintje van Delft, schijnt de zon. Vakkundige obers flirten met de gasten op het volle terras onder de platanen. In de ondergaande zon kun je daar genieten van een glas Pernod of een Champagne. Door de studenten van de universiteit is het terras verkozen tot het beste terras van de stad.

De gerechten zijn traditioneel, maar met veel keuzes èn met eerlijk gezegd onklopbare prijzen. Geniet van ham met artisjokken, hardgekookte eieren met mayonaise, gerookte zalm of slakken en vervolgens van een gegrilde entrecote, confit de canard, grote salades of pasta’s. Het menu is lang, de maaltijden zijn authentiek. U kunt er zeker van zijn dat wat u krijgt van kwaliteit is, ook onze leveranciers zijn consistent en altijd een van de besten.

In de zomer is het er gezellig tot in de late uurtjes. Er wordt regelmatig een spelletje Jeu de Boules gespeeld. Van jong tot oud, van student tot toerist, iedereen verzamelt zich op het Doelenplein.Gegevens incorrect?


Klik op de kaart om naar die plek te gaan, klik op een rode markering om gegevens over het betreffende restaurant in te zien.


Copyright © 2003 - 2020 Comdev B.V. Amsterdam   fbg.nl is online sinds 9 juni 1997