One-Express

Marijkestraat 1/A
Strijen
http://www.one-express.nl
Telefoon: +31-78 674 1146
Soort: Chinees
De Chinese keuken behoort tot een van de fijnste keukens ter wereld. Door de grootte van het land en als gevolg daarvan, de aanwezigheid van vele volkeren met ieder hun eigen culturen. Door klimatologische afhankelijkheden en regionale voedselbronnen kan men niet spreken van 1 "keuken". Wel zijn er gemeenschappelijke factoren in de verschillende regionale keukens die het mogelijk maken te spreken over een Chinese keuken.

De Oosterse Yin-Yang filosofie is ook terug te vinden in de Chinese keuken: typisch worden tegengestelde smaken (zoet-zuur) of texturen (mals-knapperig) gecombineerd in een gerecht. Voedsel is in de Chinese keuken niet enkel een zaak van eten, evengoed moet het voedsel mooi gepresenteerd worden en een goede combinatie vormen van de basissmaken. De gerechten mogen niet overweldigend zijn in geur of smaak.

One-Express onderscheidt zich door de voor Nederland traditionele gerechten naar de achtergrond te schuiven en de echte Chinese specialiteiten de hoofdrol te laten spelen. We nemen aan dat u al heel wat babi pangang heeft gegeten, de tijd is rijp om nieuwe gerechten uit te proberen. De koks van One-Express zijn op dit gebied ware kenners door onze jarenlange ervaringen in de Oosterse keuken. Wij innoveren en blijven nieuwe gerechten ontdekken, zodat wij u steeds wisselend de beste delicatessen aan kunnen bieden!Gegevens incorrect?


Klik op de kaart om naar die plek te gaan, klik op een rode markering om gegevens over het betreffende restaurant in te zien.

Copyright © 2003 - 2020 Comdev B.V. Amsterdam   fbg.nl is online sinds 9 juni 1997