't Goude Hooft

Dagelijkse Groenmarkt 13
Den Haag
http://www.tgoudehooft.nl
Telefoon: +31-70 7448830
Soort: Nederlands / Belgisch
Den Haag heeft zijn huiskamer terug en is weer dé ontmoetingsplaats voor iedereen! 't Gouden Hooft is de oudste herberg van Den Haag (1423) en heeft, na een volledige renovatie, haar deuren weer geopend. Dit prachtige, historische en karakteristieke pand straalt warmte, comfort, moderne klasse en gezelligheid uit. Zoals in een echte huiskamer toegankelijk voor iedereen.

't Goude Hooft staat voor dagverse producten en zeer professioneel gastheerschap, waarbij traditie en vernieuwing perfect in balans zijn. Private meeting, vergaderen, seminars, al of niet gecombineerd met verfijnde lunches of stijlvolle diners, alles is weer mogelijk op deze unieke plek.

Midden in het zakelijke, culturele en politieke gouden hart van de Den Haag is 't Goude Hooft een prachtige locatie voor uw lunches, diners en vergaderingen. Wij nodigen u van harte uit om te komen kennismaken met de 'Goude' beleving aan de Dagelijkse Groenmarkt. Ervaar de Haagse Herberg anno nu!
Gegevens incorrect?


Klik op de kaart om naar die plek te gaan, klik op een rode markering om gegevens over het betreffende restaurant in te zien.

Copyright © 2003 - 2022 Comdev B.V. Amsterdam   fbg.nl is online sinds 9 juni 1997