FAB Fabulous PartyVenue

Spui 185
Den Haag
http://www.fab.nl
Telefoon: +31-70 3381295
Soort: Overige keukens
FAB, een hedendaags ingerichte partyvenue. De begane grond biedt, afhankelijk van de gelegenheid, ruimte aan maximaal 200 gasten. Met de entresol erbij betrokken kan er in FAB met 300 personen gefeest worden.

Verlichting speelt een belangrijke rol in FAB. In de bars, het plafond en de wanden is led-verlichting verwerkt dat geleidelijk van kleur verandert. Flatscreens aan de wanden bieden de mogelijkheid foto’s en films te tonen.

FAB Fabulous PartyVenue is geschikt voor een geserveerd diner, een receptie, een feest of conferentie. Op culinair gebied is vrijwel alles mogelijk. FAB is betrokken bij grote Haagse festivals als Today’s Art, Pure Jazz en de “ Haagse Binnen-nach”. De NOS neemt in FAB televisieprogramma’s op.
De interne verbinding met het Theater aan het Spui geeft FAB nog meer mogelijkheden.

FAB, gelegen aan het Spui in het centrum van Den Haag, is goed bereikbaar met openbaar vervoer, te belopen vanaf zowel Centraal station als Station Hollands Spoor en twee parkeergarages liggen binnen een straal van 100 meter.

FAB is officiële trouwlocatie. Na het ja-woord kan direct het feest beginnen.

Graag bespreken wij met u nadere mogelijkheden en maken dan een gepaste offerte.Gegevens incorrect?


Klik op de kaart om naar die plek te gaan, klik op een rode markering om gegevens over het betreffende restaurant in te zien.


Copyright © 2003 - 2021 Comdev B.V. Amsterdam   fbg.nl is online sinds 9 juni 1997