Restaurant Palma

Johannes Verhulstraat 104
aMSTERDAM
http://www.restaurant-palma.nl/
Telefoon: (020) 379 59 00
Soort: Italiaans
Betaalwijzen: Contant, Pin & Credit Card
Openingstijden:
Restaurant Palma cucina du Sole, waar het oude zuiden van Europa en het oude zuiden van Amsterdam samensmelten… Een ontspannen lunch op het ruime, stijlvolle terras of een uitgebreid diner in ons smaakvol rustieke restaurant voeren u in vogelvlucht van Baskische tapasbars, langs Zuidfranse havens naar Italiaanse enotecas.

Beleef de charme en de klassieke eenvoud van zinnenprikkelende ingrediënten, huisgebakken brood en versgedraaide pasta’s.
Restaurant Palma biedt u de gelegenheid, dankzij ons moderne ‘enomaticsysteem’ om vrijwel alle wijnen van onze uitgelezen Italiaanse selectie, per glas te proevenBeoordelingen:

Berend was hier in februari 2008 met 2 personen, betaalde € 113.00 en schrijft:
Niet gereserveerd op een vrijdagavond en toch plek. Mooi toch. Je kunt hier toch prima eten voor een schappelijke prijs, de bediening is prima en italiaans. wat het geheel weer duurder maakt is de wijn: een barbera d'álba kost 49,50 per fles. De voorgerechten Soute di vongole is simpel maar erg lekker (9,50) of de klassieke vitello tonnato (11,50), niks mis mee. De entrecote (controfiletto) x 26,50 was weer erg saai: gegrild, dat wel, maar zonder iets op een bedje sla. Maar op verzoek niet te beroerd alsnog Gorgonzolasaus erbij te leveren. De orcihieete con rucol, oftwel pastaschjelpjes met rode saus met iets van rucolasla was verder prima (11 euries).
Cijfer: 7

Gegevens incorrect?


Klik op de kaart om naar die plek te gaan, klik op een rode markering om gegevens over het betreffende restaurant in te zien.


Copyright © 2003 - 2020 Comdev B.V. Amsterdam   fbg.nl is online sinds 9 juni 1997