Jacques

Tongersestraat 13
Maastricht
http://www.restaurantjacques.nl
Telefoon: 0654233085
Soort: Eetcafé
Betaalwijzen: Alleen contact
Openingstijden: Woensdag t/m Maandag 12u-14u en 17u-23u
Jacques Zeguers:

In 1962 is Jacques gestart met zijn eerste eigen restaurant op exact dezelfde locatie als waar nu 'Eetcafé Jacques' gevestigd is, Tongersestraat 13. Gastronomisch gezien heeft Jacques z'n sporen in de culinaire wereld ruimschoots verdiend. O.a. met zijn Michelin-ster restaurant 'Chez Jacques' op de Kommel te Maastricht en Rotisserie 'Den Hoppenhof' te Geldrop.

Jacques Zeguers stamt uit een culinaire familie en beheerst nog de traditionele Maastrichtse keuken daar de receptuur steeds in de familie bewaard is gebleven. Eén van zijn voorvaderen bestierde de 'Stadsschouwburg Maastricht'. Zodoende is Jacques er trots op dat hij nu zijn culinaire Maastrichtse gerechten kan presenteren. En dan ook nog op een locatie waar het 45 jaar geleden allemaal is begonnen.

Geniet daarom nog éénmaal van Jacques' laatste truc !

Dinsdag is onze wekelijkse sluitingsdag



Beoordelingen:

Weer Robby was hier in juni 2009 met 5 personen, betaalde € 280 en schrijft:
En weer moet ik er over schrijven. Met z\'n vijfen een personeelsuitje besloten bij Jacques. Liefst 7 lappen rauwe ham bij het voorgerecht. Hoofdgerecht tournedos is hoge toren zoals dat hoort. Coquilles kakelvers. Kreeft met wat veel selderij maar verder helemaal top. Nagenoeg overal asperges bij en de wijnen zijn altijd een goede keuze. In een stad als Maastricht waar het aanbod aan eetgelegenheden enorm is laat de \'oude\' meester zien wat je moet doen om je klanten te binden. Gewoon goed koken, 2 twintigers die de borden inzetten en het genieten is begonnen. Nu nog Maastrichtse muziek en het is af. Komt dat zien!
Cijfer: 8

M.Habets was hier in maart 2009 met 4 personen, betaalde € 230 en schrijft:
Beter eten is bijna niet mogelijk, prijs kwaliteit is uitermate goed.
Cijfer: 9

Robby was hier in september 2008 met 2 personen, betaalde € 100 en schrijft:
Lekker eten in een ontspannen omgeving. De patron flaneert door zijn restaurant en geniet van zijn vak. Wijnen zijn herkenbaar en deels biologisch. Kaart biedt vele kreeftmogelijkheden en aan de vleeskant doen Angusbeef en kalfsentrecote het goed. Geen zuinige porties. Memorabel is de consommé crustacées. Een verzameling kreeft, mosselen, coquilles, langoustinestaartjes en surimi waar je u tegen zegt. Met de surimi minder blij maar dat vergeet je vrijwel direct. het uitgifte plankje naast de keuken gaat ooit nog eens naar monumentenzorg, schitterend!
Cijfer: 8

Gegevens incorrect?


Klik op de kaart om naar die plek te gaan, klik op een rode markering om gegevens over het betreffende restaurant in te zien.


Copyright © 2003 - 2024 Comdev B.V. Amsterdam   fbg.nl is online sinds 9 juni 1997