Hollywood Restaurant Shoarma Steak Pizza

Dorpstraat 65
Westervoort
Telefoon: +31-26 311 8165
Soort: Shoarma, Kebab & GrillroomBeoordelingen:

Joop was hier in oktober 2008 met 3 personen, betaalde € 24.00 en schrijft:
als je 18jaar bestaat, wil nog niet zeggen dat je een goed product leverd. fijn dat je lekker gegetenhebt, maar mijn ervaring is na twee keer anders, hier zien ze mij niet meer. En het lijkt er wel op dat dit een fake beoordeling is, anders mogen mensen in jou ogen wel ZEUREN
Cijfer: 1

Mark van Gent was hier in oktober 2008 met 8 personen, betaalde € 106.00 en schrijft:
Wij waren met collega's onder elkaar uit eten. We waren met 8 personen. Het was een zeer geslaagde etentje. Mijn ervaring is als volgt. Dit is een van de betere restaurant in de omgeving voor mensen met een smalle beurs. Het eten is fantastich, vooral de pizza's zijn perfect. De pizza's zijn niet te waterig en lekker met een dunne krokante bodem, zoals dat bedoeld is. Het zijn tenslotte italiaanse pizza's. Sommige mensen zijn gewend aan het zachte, dikke bodem, zoals de amerikaanse pizza's. De personeel is zeer vriendelijk en doen hun best om de klant naar tevredenheid te stellen. Ik vind dat mensen 'zeuren', bij hun zelf moeten zoeken. Dit restaurant is tenslotte geen 2 sterren michelin restaurant voor de mensen die daar over denken en hun negatieve oordelen over geven. Ik heb me laten vertellen dat ze al 18 jaar bestaan en dat is niet niks.
Cijfer: 10

Joop was hier in oktober 2008 betaalde € 24.00 en schrijft:
Neem een kettingzaag mee, voor als u een pizza besteld, deze is zo taai, dat je er met een mes niet doorheen komt. Is nu echt de laatste keer dat ik iets bij Hollywood Westervoort afgehaald heb. En met klachten doen ze niets.
Cijfer: 1

Gegevens incorrect?


Klik op de kaart om naar die plek te gaan, klik op een rode markering om gegevens over het betreffende restaurant in te zien.

Copyright © 2003 - 2023 Comdev B.V. Amsterdam   fbg.nl is online sinds 9 juni 1997