Lekker makkelijk
Geruime tijd al gebruikt fbg Google maps, een prachtig instrument voor het plaatsen van gegevens op de kaart. Fijnproevers die we zijn wilden we onze restaurants graag ook op de kaart zetten zodat zoeken lekker makkelijk zou worden. Vandaar Fbg à la carte.


Al 10 jaar lang is fbg.nl bij uitstek de plek om bedrijven te vinden. Vanaf nu is het ook een uitmuntende plek om à la carte te zoeken naar een restaurant in de buurt. Dat is wel zo handig als u zich in een onbekende plaats bevind want met een paar kliks bent u er zo, en ziet u zo, op de kaart, wat er in de buurt is.

Zoek een restaurant:
Straat
Plaats(*) 
Of zoek op naam: 
(*)U kunt volstaan met het zoeken op plaatsnaam. Bij iedere vermelding staat een link naar een routebeschrijving zodat u zich eenvoudig vanaf waar u nu bent naar dat restaurant kunt begeven.

U bent thuis of op kantoor:
Benieuwd wat er thuis of in een bepaalde plaats aan culinaire opties zijn? Type een plaats en optioneel een straatnaam in en klik 'Toon'.

U bent elders in Nederland:
Toets de straat en plaatsnaam in van waar u op dit moment bent, dan krijgt u de restaurants in die omgeving te zien.

U mist uw favoriete restaurant en wil een handje helpen?
We hebben van een restaurant een contactpersoon en email adres nodig zodat men zelf gegevens kan updaten; bel ze op, vraag of ze gratis en vrijblijvend in de gids willen, en voer hun gegevens in; want als ze niet op de fbg kaart staan zijn ze ook niet te vinden.

Recensies
De meest recente recensies zijn hier te vinden. U kunt uw favoriete restaurants eenvoudig vinden en voorzien van uw mening.
Copyright © 2003 - 2024 Comdev B.V. Amsterdam   fbg.nl is online sinds 9 juni 1997