fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Zorggroep Amsterdam Oost, locatie Flevohuis

  Kramatplantsoen 263 (In de buurt)
  1095 LD   Amsterdam
  Telefoon: 020 592 52 52

  Website:
  Email ons.


Het Flevohuis, gelegen aan het prachtige Flevopark, biedt welzijn, verpleegzorg, thuiszorg, tijdelijk en langdurig verblijf, dagbesteding en een breed palet aan activiteiten.

Zorggroep Amsterdam Oost (ZGAO) is een kleine zorginstelling in Amsterdam Oost. Wij hebben twee locaties - Flevohuis en De Open Hof - en een revalidatieafdeling in het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis. Wij zijn er vooral voor de buurt: van hulp thuis tot aan opname in een van onze locaties, ZGAO helpt u graag. Onze medewerkers en vrijwilligers zijn gastvrij en betrokken.

U kunt bij ons terecht voor thuiszorg, revalidatie of dag- en gastopvang (tijdelijke zorg ter verlichting van uw mantelzorger). Als u niet meer thuis kunt blijven wonen door bijvoorbeeld dementie of lichamelijke beperkingen dan bieden wij u een veilige woonomgeving met alle zorg die u wenst of nodig heeft.

Bewoners van onze huizen krijgen zorg op maat en beschikken over tal van faciliteiten. Voor bewoners én buurtbewoners organiseren wij regelmatig activiteiten, zoals uitjes of handwerkdagen.



» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids AmsterdamRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek









x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: