fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Robedrijf

  Zuidlaardermeer 10 (In de buurt)
  3068 KL   Rotterdam
  Telefoon: 010 267 95 00
  Fax: 010 267 78 49

  Website:
  Email ons.


Wij maken werk van werk en leveren menskracht op maat. Zowel voor uitbesteding van (een deel van) uw productieproces of opdracht, als het opvangen van seizoenspieken en onvoorziene opdrachten of werkzaamheden. Ons uitgangspunt hierbij: niet in opdracht van, maar in samenwerking met.

Robedrijf is een Rotterdams bedrijf dat werkt vanuit de Rotterdamse filosofie: we stropen onze mouwen op.
Robedrijf denkt in oplossingen. Wij kruipen graag in de huid van opdrachtgevers om het productieproces zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten en medewerkers is voor ons het uitgangspunt. Wij leveren maatwerk, zijn flexibel en in staat, daar waar nodig, een productielijn bij u op locatie in te richten.

We nemen u het werk graag uit handen. Dat kan op een van onze eigen locaties, of via detachering van medewerkers bij uw onderneming. Robedrijf heeft hierin jarenlang ervaring en voert opdrachten uit voor bedrijven in heel het land. Wij werken met mensen die, om welke reden dan ook, niet gemakkelijk op de arbeidsmarkt terechtkomen. Binnen onze bedrijven begeleiden wij hen bij hun ontwikkeling én werkzaamheden.
Wij kunnen u tevens gekwalificeerd personeel leveren om uw openstaande vacatures in eenvoudig vakmanschap in te vullen. Hiermee wordt aan onze doelstelling voldaan om zo veel mogelijk medewerkers uit te laten stromen naar de arbeidsmarkt.

Samenwerken met Robedrijf betekent niet alleen het uitbesteden van productie of het inhuren van vakmanschap. Het mes snijdt immers aan twee kanten. Mensen die door welke oorzaak dan ook (nog) niet op de arbeidsmarkt participeren, krijgen de kans zich te ontwikkelen. En wij willen samen met u invulling geven aan het maatschappelijk verantwoord ondernemen binnen uw bedrijf.

Robedrijf is onderdeel van Roteb.



» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids RotterdamRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek









x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: