fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Categorie: VERENIGINGEN

Isidorus b.a., Coöp. tuinbouwvereniging

  Zandstraat 25 (In de buurt)
  5712 XX   Someren
  Telefoon: 0493-491525
  Fax: 0493-496365

  Website:
  Email ons.


Isidorus (ook wel d'n tuinbouw genoemd in de volksmond) is een handelsvereniging in Someren die al meer dan 100 jaar actief is in de toelevering voor de professionele tuinbouw. Daarnaast beschikken wij over een winkel waar verkoop plaatsvindt, zowel aan de professionele eindverbruiker als de particuliere klant.

De volgende productgroepen verkopen we in de winkel: Werkkleding, werkschoenen, gewasbeschermingsmiddelen, meststoffen, (tuin)gereedschap, afrasteringsmaterialen, sproeimaterialen, ijzerwaren, verf & verfmaterialen, lijmen en kitten, dierenvoeding, zaai- en pootgoed, electromaterialen, ongediertebestrijding, potgrond, poetsmaterialen ed.

Op deze website kunt u kennismaken met onze organisatie, ons veelzijdige productenpakket en ons dienstenaanbod. De drie belangrijkste pijlers van tuinbouwvereniging Isidorus zijn;
• Een uitgebreid en compleet assortiment; uit voorraad leverbaar.
• Brede kennis en advies en een persoonlijke benadering van onze deskundige medewerkers.
• Dienstverlening afgestemd op uw behoeftes; bezorgservice, verkoop op verzamelrekeningen, persoonlijk advies en productenverkoop per stuk of per meter.

Heeft u na het bezoeken van onze website nog vragen of opmerkingen, neem dan gerust contact met ons op. U bent ook van harte welkom in onze winkel gevestigd aan de Zandstraat 25 te Someren.» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids SomerenRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek

x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: