fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Categorie: VENTILATIESYSTEMEN

Aralco Natural Ventilation Systems

  Textielstraat 18a
  B-8790   Waregem
  België / Belgium
  Telefoon: 0032 56 52 80 60
  Fax: 0032 56 52 80 65

  Website:


Aralco Natural Ventilation Systems, of korter Aralco NVS, is het resultaat van de samensmelting van 2 Belgische bedrijven gespecialiseerd in het produceren van ventilatieroosters en suskasten.

Gestart in de jaren zestig als ramenfabrikant -met de achtergrond van een solide familieonderneming- is Aralco de laatste decennia geëvolueerd tot één van de grootste producenten van ventilatieroosters. Getuige van deze voorsprong zijn de talrijke patenten die Aralco op haar naam heeft op gebied van ventilatieroosters en suskasten. Het unieke Aralco draaiventilatiesysteem wordt in heel Europa erkend als het meest praktische en onderhoudsvriendelijke systeem voor alle raamsoorten.

NVS ' Natural Ventilation systems ' is een bedrijf waar jarenlange ervaring in de ventilatietechniek en permanente ontwikkeling van nieuwe producten, naast service en partnership op de markt de basis vormen van het succes op de Europese ventilatiemarkt. In zijn eigen departement 'research & development ' worden met behulp van de meest geavanceerde technieken en in overleg met de markt, producten ontwikkeld en continu geoptimaliseerd.

Sinds januari 2005 vormen Aralco en NVS één groep en gaan verder onder de naam Aralco NVS. Het reeds uitgebreide productengamma van Aralco wordt nu aangevuld met klepventilatieroosters, een hele reeks suskasten en een compleet gamma roosters voor permanente verluchting.» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.comx

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: