fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Categorie: TUINCENTRA

Tuinland Groningen

  Peizerweg 91 (In de buurt)
  9727 AH   Groningen
  Telefoon: 050 - 5421 322

  Website:
  Email ons.


De 5 beloften van Tuinland

Wij doen er alles aan om een bezoek aan Tuinland prettig te laten verlopen!

Gemak

Onze winkels zijn makkelijk te bereiken en hebben ruime parkeergelegenheid. De winkels zijn overzichtelijk en artikelen daardoor makkelijk te vinden. Er is altijd een medewerker in de buurt om u te helpen en of deskundig advies te geven. U wordt vlot geholpen bij de kassa en kunt gratis gebruikmaken van een aanhangwagen voor uw grotere aankopen.

Tevredenheid

U krijgt bij Tuinland Volledige Tevredenheidsgarantie. Wij doen niet moeilijk bij ruilen en garantie. Mocht u ergens niet tevreden over zijn, dan horen we dat graag. We garanderen u dat we samen met u tot een goede oplossing komen. We gaan daar heel ver in, omdat wij ons realiseren dat u als tevreden klant de beste reclame voor ons bedrijf bent. En u betaalt bij Tuinland nooit te veel. 

Duidelijkheid

Onze winkels zijn duidelijk ingericht, waardoor u gemakkelijk dát kunt vinden wat u zoekt. U wordt de hele winkel doorgeleid, maar kunt ook voor een 'korte route' kiezen. Het uitgebreide assortiment is helder en overzichtelijk ingedeeld, onze acties staan duidelijk aangegeven en alle artikelen zijn goed zichtbaar geprijsd. U vindt bij ons ook veel nuttige (product)informatie. Ons personeel is duidelijk herkenbaar. 

Eerlijkheid

Wij doen geen loze beloften en komen onze afspraken na. Wij realiseren ons dat ons bestaan afhangt van u als tevreden klant. Bij het bepalen van onze prijzen gaan we uit van 'goede producten voor een scherpe prijs'.

Plezier

Wij zorgen ervoor dat een bezoek aan Tuinland altijd plezierig is. Voor de kinderen organiseren wij in de schoolvakanties vaak speurtochten en workshops. Regelmatig is er live muziek in de winkel. Onze medewerkers zijn deskundig, eerlijk en vriendelijk. Wij zijn een familiebedrijf en willen graag dat u dat merkt.

» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids GroningenRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek

x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: