fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Maasmond-Westland b.a., Coöperatie

  Jogchem v.d. Houtweg 8 (In de buurt)
  2678 AG   De Lier
  Telefoon: 0174 530333
  Fax: 0174 512096

  Website:
  Email ons.


Coöperatie Horticoop is een jonge onderneming, die op 1 januari 2005 van start is gegaan. Maasmond Westland en de divisie glastuinbouw van Agrifirm hebben hun krachten gebundeld en zijn samengesmolten tot een nieuwe, innovatieve glastuinbouwcoöperatie.

Coöperatie
Horticoop is een zelfstandige, primaire coöperatie die de belangen zal behartigen van haar leden. De coöperatie kent een uitgesloten aansprakelijkheid (u.a.). De volledige naam is Coöperatie Horticoop u.a.

Locaties
Het hoofdkantoor van de nieuwe coöperatie is gevestigd in Bleiswijk. Van hieruit zullen alle product- en ondersteunende afdelingen en tevens de afdeling Export worden aangestuurd. Alle logistieke- en een groot deel van de techniekactiviteiten, zijn gecentraliseerd in De Lier. Tot slot heeft Horticoop tuinbouwvestigingen in Aalsmeer, Berlikum, ’s-Gravenzande, Klazienaveen, Nieuwegein, Noord-Scharwoude, Pijnacker, Poeldijk, Rijnsburg, Rockanje en Roelofarendsveen. In Dinteloord, Emmeloord, Lottum en Waardenburg maakt Horticoop gebruik van een samenwerkingsverband.



» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com



Plaatsgids De LierRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek









x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: