fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Categorie: TOURINGCARS

Betuwe Express, Touringcarbedrijf B.V.

  Onderstalstraat 4 (In de buurt)
  6674 ME   Herveld
  Telefoon: 0488-468686
  Fax: 0488-453831

  Website:
  Email ons.


Reisorganisatie en Touringcarbedrijf Betuwe Express BV werd bijna 50 jaar geleden opgericht en is uitgegroeid tot een van de grootste touringcarbedrijven in Nederland en toonaangevend op het gebied van personenvervoer.

Voor meerdaagse bus- excursiereizen of een dagje uit als individu, vereniging, school of in een ander gezelschap? Onze 60 luxe touringcars met een zitcapaciteit variƫrend van 50 tot 90 zitplaatsen, rijden onbegrensd naar de mooiste bestemmingen. Of het nu gaat om een normale touringcar, een touringcar met een hydraulische lift of een luxe VIP-coach; Betuwe Express b.v. biedt u de zekerheid van professioneel uitgevoerde reizen tegen aantrekkelijke prijzen.

Keurmerk Touringcarbedrijf
Betuwe Express is in het bezit van het Keurmerk Touringcarbedrijf. Dit keurmerk biedt extra garanties aan haar passagiers. Deze garanties liggen op het gebied van de veiligheid en het afgesproken comfort van de touringcars, de vakbekwaamheid en de dienstbaarheid van de chauffeurs, de strikte naleving van de rij- en rusttijdenwetgeving en de naleving van de sociale voorschriften van de branche. Bovendien zijn deze touringcarbedrijven altijd meer dan adequaat verzekerd.

Kwaliteitsbevordering vraagt om gericht beleid en een inzet op lange termijn. Betuwe Express investeert voortdurend in de kwaliteit van het personeel en materieel. Klantgerichtheid en zorg voor optimale dienstverlening staan voorop. De constante kwaliteitszorg leidt er toe dat Betuwe Express zich met recht specialist in het vervoer per touringcar mag noemen. Binnen Betuwe Express vinden op basis van het kwaliteitshandboek voortdurend interne controles plaats, terwijl een onafhankelijke auditinstelling geregeld externe controles uitvoert. Daarmee heeft de passagier de beste dienstverlening voor al het toeristisch, zakelijk en recreatief vervoer. Veiligheid, comfort en service staan bij Betuwe Express voorop.

ISO 9001
Betuwe Express is ISO 9001 gecertificeerd en voldoet aan de internationale normen die gesteld zijn voor kwaliteitsmanagement. Dit is een bewijs dat onze organisatie op een gestructureerde manier aan kwaliteitsmanagement (zorg, beheersing en borging) doet.» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids HerveldRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek

x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: