fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Categorie: TOURINGCARS

Peter Langhout Reizen

  Prins Bernhardlaan 10 (In de buurt)
  2405 VT   Alphen aan den Rijn
  Telefoon: 0172468800

  Website:


In 2013 verzorgt Peter Langhout Reizen al maar liefst 26 jaar verzorgde vakanties. Het grootste aanbod bestaat, net zoals bij de geboorte van de organisatie, uit bus-excursiereizen en stedentrips per bus in Europa. Vandaag de dag is dit aanbod uitgebreid met autovakanties en stedentrips met eigen vervoer, cruises, vlieg-excursievakanties, fietsreizen en pretparkarrangementen. Vooral Disneyland Parijs is goed vertegenwoordig bij onze organisatie.

Met de diversiteit aan reissoorten verwelkomen wij iedereen bij ons in de bus of op één van onze vakantiebestemmingen. De grootste doelgroep bestaat uit 50-plussers die bus-excursievakanties boeken, maar ook doelgroepen zoals gezinnen met kleine kinderen (pretparken) en stelletjes (pretparken en weekendjes weg) gaan met ons op reis. Iedereen is van harte welkom bij Peter Langhout Reizen. Als direct selling tour operator boeken onze reizigers hun vakantie voornamelijk via internet en telefonisch.

Met het vakantiegevoel in het achterhoofd selecteren onze vakmensen de beste bestemmingen. Daarbij worden de wensen van de reiziger altijd voorop gesteld. Daarom is in 2012 het aanbod aan all inclusive vakanties per bus en auto enorm uitgebreid.

De zekerheden van Peter Langhout Reizen
Peter Langhout Reizen is sinds de oprichting in 1987 gevestigd in Alphen aan den Rijn. Wij zijn aangesloten bij de brancheorganisatie ANVR. Dat betekent dat de reiziger kan vertrouwen op de zes zekerheden van de ANVR:


1. Eerlijke reisvoorwaarden
2. Een deskundig en goed advies
3. Een goede prijs/kwaliteit verhouding
4. Een veilige uitvoering van uw reis
5. Zekerheid omtrent een goede afhandeling van eventuele klachten
6. Een financieel betrouwbare reisorganisatie

Daarnaast is onze organisatie lid van de SGR en het Calamiteitenfonds en confirmeren wij ons aan de regels van de Stichting Keurmerk Touringcarbedrijven. Optimale zekerheid dus, voor u als klant en dat sluit aan bij onze filosofie: het organiseren van een perfecte reis naar een aantrekkelijke bestemming voor een lage prijs.
» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids Alphen aan den RijnRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek

x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: