fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Categorie: STUKADOORS

Laundry Computer Technics bv

  Edisonweg 15 (In de buurt)
  6101 XJ   Echt
  Telefoon: 0475-470350
  Fax: 0475-486676

  Website:
  Email ons.Laundry Computer Technics, de specialist in kledingbeheer

Laundry Computer Technics, kortweg LCT startte in 1984, oorspronkelijk als zusterbedrijf van een producent van wasserij installaties. Geheel verzelfstandigd richtte LCT zich in 1991 primair op de ontwikkeling van een wasbestendig chiplabel voor de herkenning van bedrijfskleding.

Deze knowhow en ervaring leidden ertoe dat LCT zich vanaf 1993 gespecialiseerd heeft in een tweetal kernactiviteiten:

automatiseringsystemen van de (bedrijfs)kleding distributie bij bedrijven en instellingen,
sorteersystemen voor de wasserij- en stomerij branche.

De kernactiviteiten worden op dit moment het beste omschreven als; Garderobe Automatisering.

Met de term garderobe automatisering worden een aantal activiteiten/processen aangeduid waar LCT slimme oplossingen voor heeft ontwikkeld:

Gecontroleerde uitgifte en inname van hangende bedrijfskleding
Gecontroleerde uitgifte en inname van gevouwen bedrijfskleding
Uitgiftesysteem voor persoonlijke beschermings middellen (PBM)
Vervangend en ruimte besparend systeem voor metalen kledingkasten.
Consultancy aangaande RFID.

Sinds 1993 zijn er al meer dan 500 KUA (Kleding Uitgifte Automaat) units in Europa geplaatst.

Wereldwijd werken

Ook buiten Europa maakt een groeiend aantal bedrijven en organisaties gebruik van de specialistische kennis van LCT. Al in 1999 werd het eerste systeem buiten Europa operationeel. Dit systeem voorziet dagelijks 2.100 mensen van kleding op het vliegveld van Kuala Lumpur. Sinds 2002 is LCT actief op de Amerikaanse markt. In de U.S.A. zijn inmiddels een heel aantal systemen geïnstalleerd, met name in de grote casino’s in bijvoorbeeld Las Vegas

Maatwerk

LCT is zeer ervaren in de ontwikkeling en productie van systemen voor de distributie van bedrijfskleding. Naast de reguliere uitgiftesystemen zoals deze in veel ziekenhuizen staan, levert LCT ook volledige maatwerk uitgiftesystemen. Een voorbeeld hiervan is het uitgiftesysteem op Schiphol Airport. Dit volautomatische systeem, een geïntegreerde uitgifte- en sorteerunit, voorziet het vliegend personeel van de KLM van bedrijfskleding.

Behalve producent van de systemen is LCT leverancier van diverse merken chiplabels en leesapparatuur zoals Tagsys, Sokymat, Smarttrac, AEG (Trovan) en Datamars. Alle verschillende RFID platformen worden ondersteund. 125KHz, 13,56MHz en de UHF chiptechnologie.

De organisatie

Sinds 2013 heeft LCT 3 eigen vestigingen. Het hoofdkantoor van LCT is centraal in Nederland gevestigd in Tiel op industrieterrein “de Kellen”. Assemblage en productie vindt plaats in Limburg en deels in Oost Europa. De derde vestiging is een verkoopkantoor gesitueerd in Spanje van waaruit o.a. de Spaanse markt bediend wordt. LCT heeft daarnaast ook vertegenwoordigingen in diverse landen. Voor meer informatie over onze vertegenwoordigingen in het buitenland verwijzen wij naar de partner pagina

De LCT organisatie bestaat uit een aantal afdelingen.

Sales

De Sales afdeling bemoeit zich met de marketing en verkoop van de LCT producten. Dit team staat voor het begeleiden van verkoopkanalen in het buitenland, het uitwerken van businesscases en commerciële aanvragen in eigen land.

Support en Account Management

De afdeling Support en Accountmanagent is verantwoordelijk voor de begeleiding vanaf de serieuze prospect tot en met de onderhoudsovereenkomst. Dit team verzorgt de implementatie en de integratie van de systemen. Voor een optimale begeleiding van de klant omvat deze afdeling tevens de eigen helpdesk van LCT. Deze helpdesk is 24/7 bereikbaar en beschikbaar om on-line problemen of andere vraagstukken op te lossen.

Research & Development

Om zo flexibel mogelijk te zijn, beschikt LCT over een eigen Research & Development afdeling. Hier wordt alle programmatuur (zowel de besturing als de PC software) ontwikkeld. De afdeling R&D is tevens actief bezig met productontwikkeling als ondersteuning van de afdelingen Sales & Support en Technische Dienst & Service.

Techniek & Service

De grootste afdeling is Techniek & Service. Deze club vervaardigt en assembleert de door ons geproduceerde producten. Vervolgens installeert deze afdeling de producten en verzorgt de service en het onderhoud gedurende de levensduur van de machines.
LCT-Olmatic

LCT-Olmatic is een werkmaatschappij van LCT. Deze werkmaatschappij is ontstaan uit de firma Olmatic uit Hedel. LCT heeft in augustus 2012 besloten de activiteiten van Olmatic voort te zetten onder LCT-Olmatic.

LCT-Olmatic verzorgt de productie en service van een specifiek ontwerp. Middels dit ontwerp worden PBM’s verstrekt.

Voor meer informatie aangaande LCT of LCT-Olmatic neemt u gerust contact op met onze verkoopafdeling; Sales@LCT.nl of via het contactformulier op de website.» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids EchtRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek

x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: