fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Stedelijk gymnasium

  Mercatorplein 2 (In de buurt)
  5223 LL   Den Bosch
  Telefoon: 073-6219068

  Website:
  Email ons.


Wat maakt het Stedelijk Gymnasium zo bijzonder?

1. Het is een openbare school, waar men elkaar respecteert. Pesten en discriminatie horen daar niet bij en worden dan ook niet getolereerd.
2. Het is een kleine school (551 leerlingen). Dat maakt het mogelijk dat iedereen iedereen kent en dat de benadering persoonlijk is.
3. Het is een categoriale school, waar alleen vwo+ onderwijs gegeven wordt. Dat heeft tot gevolg dat leerlingen de eerste drie jaar niet meer hoeven te kiezen en bij elkaar in dezelfde klas blijven.
4. Het is een school waar gepresteerd mag worden. Het is dan ook heel gewoon dat leerlingen meedoen aan Olympiades, wedstrijden (zoals essay-, schaak-, poëzie- en sportcompetities), jeugd-parlement e.d. Ook het kiezen van extra vakken is heel normaal.
5. Het is een school met aandacht voor zowel de meer als de minder getalenteerde gymnasiasten. Voor beide groepen hebben we een eigen vorm van begeleiding.

Ik hoop dat u/je door een bezoek aan onze homepage een juist beeld krijgt van het Stedelijk Gymnasium, waar iedereen zijn best doet er een plezierige leer-, werk- en leefomgeving van te maken.

Mocht iets niet duidelijk zijn of heb je nog vragen, bel ons dan: 073-6219068.

ir. A.E.M. de Kleijn,
rector



» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com



Plaatsgids Den BoschRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek









x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: