fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


WagenaarHoes Organisatieadvies

  Hoofdstraat 69 (In de buurt)
  3971KD   Driebergen
  Telefoon: 0343 524010
  Fax: 0343 533969

  Website:


Wij ondersteunen sinds 1987 bedrijven en overheden bij complexe organisatieveranderingen en vraagstukken op het gebied van strategievorming, leiderschapsontwikkeling en organisatie-ontwikkeling. Onze adviseurs treden afhankelijk van de situatie op als adviseur, trainer en coach of interim-manager. Onze opdrachtgevers zijn ondernemingen, overheden en maatschappelijke organisaties. Wij zijn sterk in procesaanpak en interventies vanuit een stevig inhoudelijk fundament. Zo maken we complexe situaties verrassend snel inzichtelijk en hanteerbaar.
Wij zijn partner in verandering

Wij werken intensief samen met de opdrachtgever en staan zij aan zij bij het doorgronden en aanpakken van lastige vraagstukken. Daarbij werken we vanuit drie wezenlijke waarden:

Hoofd: inzicht in de problematiek, in het hoe en waarom van mogelijke oplossingen.
Hart: gevoel voor de menselijke kant van de zaak.
Hand: effectief en efficiënt handelen.

Wij hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan

WagenaarHoes staat voor kwaliteit, professionaliteit en innovatief vermogen. Onze adviseurs volgen daarom regelmatig opleidingen en trainingen. Als bureau voldoen we aan alle professionele eisen die in onze branche worden gesteld:

We zijn lid van de Raad van Organisatie-Adviesbureaus (ROA) en zijn ingeschreven bij het Kwaliteitsregister Organisatieadvies van Lloyd’s Register Quality Assurance. Door een gezamenlijke gedragscode en afspraken over de kwaliteit van de dienstverlening, willen de leden van de ROA de norm van het vak hooghouden.
We zijn ACP-geaccrediteerd* door de Orde van Organisatieadviseurs (Ooa) voor het voldoen aan de internationale professionele standaard voor organisatieadviseurs: de 'World Class standards' van de International Council of Management Consulting Institutes (ICMCI).
Een groot deel van onze adviseurs is Certified Management Consultant (CMC). Opdrachtgevers hebben de garantie dat een CMC minimaal vijf jaar ervaring heef met het werken in complexe adviesopdrachten en dat de adviseur voortdurend werkt aan zijn professionele ontwikkeling.
We zijn ISO-gecertificeerd; voor ons is dit een onpartijdig oordeel over onze professionaliteit



» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids DriebergenRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek









x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: