fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Krautoxin Bovitec Bouwchemie

  Hofdwarsweg 65 (In de buurt)
  6161 DE   Geleen
  Telefoon: +31(0)46-474 0990
  Fax: +31(0)46-475 4888

  Website:
  Email ons.


Al ruim 25 jaar komt u in de woning- en utiliteitsbouw, bij aannemers, chemische fabrieken, zwembaden en in de diverse industrieën steeds weer die ene naam tegen: Bovitec Bouwchemie uit Geleen.

Bovitec is een goed gestructureerd applicatiebedrijf waar zo’n 30 gemotiveerde deskundigen dagelijks actief zijn op het gebied van betonrenovatie, vochtwering, coatings, bedrijfsvloeren, injecties en kitmontages.

Flexibiliteit speelt bij elke opdrachtgever een essentiële rol. De gehele organisatie van Bovitec is zo geoutilleerd dat schijnbaar onmogelijke dead-lines gemakkelijk te nemen hindernissen worden. Natuurlijk wordt u vooraf en tijdens het uitvoeringsproces voortdurend geïnformeerd en ondersteund met een deskundig advies. Dit wordt vertaald in een projectmatige aanpak, zodat er vooraf ook duidelijkheid bestaat over financiële aspecten. Dat is helder, werkt prettig en geeft u duidelijkheid. Vanaf het eerste contact tot en met de definitieve oplevering.

Voor het uitvoeren van de overeengekomen werkzaamheden wordt uitsluitend gewerkt met topproducten.

Bovitec is ISO- en VCA-gecertificeerd. Garanties over de op te leveren kwaliteitsnorm behoren tot de standaardprocedure.» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.comPlaatsgids GeleenRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek

x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: