fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Categorie: REIZEN

Cycletours

  Buiksloterweg 7a (In de buurt)
  1031CC   Amsterdam
  Telefoon: 020-5218480
  Fax: 020-6269024

  Website:
  Email ons.


Cycletours is in 1981 opgericht door twee fietsliefhebbers: Frits Deben en Ilja Bendeler. Er werd dat jaar slechts één reis georganiseerd: De ronde van Zuid-Frankrijk. Tegenwoordig hebben wij meer dan 250 reizen naar bestemmingen op zes continenten. Elk jaar trekken duizenden fietsliefhebbers met ons over de hele wereld. Wist u dat die elk jaar samen zo’n 8 miljoen kilometer afleggen? Dat is 200x de wereld rond. Of 10x naar de maan en terug. Alleen om die reden al denken wij dat wij ons met recht dé fietsvakantiespecialist mogen noemen. Maar hoeveel er ook veranderd mag zijn, één ding is altijd hetzelfde gebleven: liefhebbers zijn wij nog steeds.


Over onze missie
Vanaf dat allereerste begin is onze missie duidelijk geweest: mensen in beweging brengen, om samen met hen op een actieve manier de wereld te ontdekken en te genieten van alle dingen die de moeite waard zijn: het landschap, de keuken, de cultuur. Inspanning gecombineerd met ontspanning. Fietsen en genieten. Voor iedereen. Met maximale vrijheid. En op ieders eigen manier.
Gezondheid heeft daarin altijd een belangrijke rol gespeeld. In de aandacht voor gezonde beweging, maar ook in de betrokkenheid bij hen voor wie dat niet vanzelfsprekend is. Zo zijn wij supporter van een groot aantal projecten als Alpe d’HuZes, TumbleUp4Life, Roparun en Tour for Life, waarbij fietsen gecombineerd wordt met een goed doel als het KWF en Artsen zonder Grenzen. Lees meer over deze projecten.
Ook duurzaamheid is wat ons betreft onlosmakelijk met fietsen en fietsvakanties verbonden. Fietsen geeft energie, elke fietser weet dat al lang, uit onderzoek is gebeleken dat een fietsvakantie beter voor het milieu is dan thuisblijven. Los daarvan denken wij dat een fietsvakantie duurzaamheid kan bevorderen. In de eerste plaats doordat het mensen letterlijk en figuurlijk verder laat kijken, over de eigen grenzen heen, en aan het denken zet. Bovendien is een fietsvakantie een vakantie in de buitenlucht. Je beleeft de omgeving intens en in al zijn facetten - maar je ervaart zo ook elke verandering in het milieu.



» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids AmsterdamRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek









x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: