fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Categorie: PNEUMATIEK

Zumpolle B.V. Montagetechniek

  Molenstraat 4 (In de buurt)
  5305 CH   Zuilichem
  Telefoon: 0418-671816
  Fax: 0418-673217

  Website:
  Email ons.


Naast de activiteiten als leverancier van persluchtgereedschap en toebehoren, beschikt Zumpolle b.v. over een eigen reparatie/service afdeling. Als officieel importeur hebben wij specialistische kennis in huis, zodat uw persluchtgereedschap vakkundig gerepareerd en onderhouden wordt.

Ook beschikken wij over een engineering afdeling die zich volledig richt op de productie van hoogwaardige klantspecifieke machines en modules. Mede dankzij onze organisatiestructuur en de persoonlijke betrokkenheid van onze ervaren en gekwalificeerde engineers kunnen wij snel en flexibel in spelen op de wensen en eisen van de klant.

Al vele unieke speciaal machines zijn in eigen beheer geconstrueerd en geproduceerd waarvan de 3D Reaktie Arm onze trots is. Met de 3D Reaktie Arm is het mogelijk om met weinig inspanning een gereedschap op iedere willekeurige positie boven een werktafel te houden. De ingenieuze constructie blinkt uit in eenvoud en is het resultaat van jarenlange ontwikkeling. De 3D Reaktie Arm is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en uitvoeringen.» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.comPlaatsgids ZuilichemRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek

x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: