fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


George Vossen Maastricht bv

  Aldenhofpark 30 (In de buurt)
  6211 LV   Maastricht
  Telefoon: 043-3512211
  Fax: 043-3512212

  Website:
  Email ons.


George Vossen

Zijn naam is welbekend in Limburg en ook ver daar buiten. Eerst een gedegen opleiding bij een gespecialiseerde hypotheekbank. Vervolgens in 1986, na beëdiging als makelaar, starten met een bescheiden en klein makelaarskantoor in Tegelen, dat uitgroeide tot een van de bekendste kantoren op het gebied van onroerend goed. Actief in binnen- en buitenland met kantoren in Düsseldorf en Amsterdam. Zijn bankverleden en de wetenschap dat in de makelaardij de hypotheeklasten bepalen wat iemand wil en kan betalen en/of kopen zorgden voor een mooi hypotheekbedrijf. Vandaag onder de naam :Hypotheek 4-you” en “George Vossen Hypotheken”.

De promotie is immer op een opvallende wijze gebeurd. De creativiteit zorgde voor bijzonder opvallende manier van makelen. Te denken valt aan wijze van adverteren, de vele opvallende sponsoringen en de aanpak van zijn markt. Jaren bracht hij een eigen blad uit onder de naam “George op Locatie”. Op de cover verschenen vele landelijk bekende persoonlijkheden zoals Hans Wiegel, Harrie Mens, Cas Spijkers etc. Ook werden er veel spraakmakende activiteiten ondernomen w.o. het organiseren van voetbalreizen en het uitgeven van een eigen blad.

Op dit moment zijn de activiteiten aangepast aan de huidige markt. De kredietcrisis heeft zijn business, de onroerend goed markt, hard geraakt. Genoeg reden om op pas op de plaats te maken. Maar voor zijn relatiekring en opdrachtgevers gaan alle registers open. Creatief en met enorme inzet en een ontembaar enthousiasme wordt vol gas gegeven om in deze moeilijke tijden tot resultaat te geraken. Meer dan ooit is het credo: de beste reclame is mond op mond reclame. Wonderen kunnen niet verricht worden, maar veel zaken kun je afdwingen. Op een relatie die een nieuwe opdracht geeft zijn wij trots.» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids MaastrichtRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek

x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: