fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Categorie: OPLEIDINGEN

Den Helder training centre

  Zeilmakersweg 10 (In de buurt)
  1786 PE   Den Helder
  Telefoon: +31 22 362 5070
  Fax: +31 22 361 6520

  Website:
  Email ons.


DHTC biedt een scala aan veiligheidstrainingen, standaard en op maat, voor personeel werkzaam in de sectoren scheepvaart, olie- en gasindustrie (on & offshore) en offshore windenergie en hieraan gerelateerde bedrijven. Tevens worden diverse veiligheidstrainingen gegeven aan (professionele) hulpverleningsdiensten, organisaties en (overheids) instanties.

Hiervoor beschikt DHTC in Den Helder aan de Zeilmakersweg over een grote, volledig overdekte brandoefenhal, aan de Paleiskade over een geheel overdekt zwembad (inhoud 600 M3) voorzien van helikoptersimulator, en in de haven over een trainingsplatform uitgerust met diverse reddingsvaartuigen. Verder beschikt DHTC sinds het voorjaar van 2002 over een modern brandweeroefengebouw, dat qua uiterlijk en indeling een realistische weergave is van een echt gebouw.

Al deze trainingsfaciliteiten bevinden zich vlakbij de zeehaven en de belangrijkste uitvalswegen van Den Helder. En direct 'om de hoek' ligt Den Helder Airport. DHTC is zowel met het openbaar vervoer als de eigen auto (zonder files, binnen het uur vanaf Amsterdam en Leeuwarden) goed en snel bereikbaar.



» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com



Plaatsgids Den HelderRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek









x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: