fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Cauberg-Huygen raadgevende ingenieurs B.V.

  Boterdiep 48 (In de buurt)
  3077 AW   Rotterdam
  Fax: 010-4254443

  Website:
  Email ons.Oplossingen zijn ons vak

35 jaar ervaring
In een wereld waarin accenten in toenemende mate verlegd worden naar duurzaamheid, veiligheid, milieu, energie en comfort, is de inbreng van een oplossingsgerichte adviseur van groot belang. Op basis van onze kennis, kunde en ruim 30 jaar ervaring bieden wij doordachte adviezen. Zowel een breed georiƫnteerde visie als diepgaande specialistische kennis liggen hieraan ten grondslag. Het belang van de opdrachtgever in een complexe maatschappelijke context staat hierbij uiteraard voorop.

Advisering
Voor elke fase van het (ontwerp)proces is ons bureau een betrouwbare en innovatieve partner met verstand van zaken. Betrokkenheid, inlevingsvermogen, daadkracht en een creatieve denkwijze zijn typerend voor onze benadering van een adviesvraag.

Samenhangend advies
Onze specialisaties omvatten een breed aantal vakgebieden.Deze uitgebreide kennis stelt ons in staat oplossingen integraal in te zetten vanuit de diverse invalshoeken. Met steevast een optimaal resultaat voor onze opdrachtgevers. Met inzet van de nieuwste inzichten, rekentechnieken en simulaties bieden we stevig onderbouwde oplossingen.

Landelijk netwerk, regionale accenten
Ons adviesbureau met regionale vestigingen combineert de kracht van lokale informatie met die van het landelijke netwerk. Onze actuele kennis van ontwikkelingen op het gebied van wet- en regelgeving maken een uitvoering van procedurele vraagstukken accuraat en doeltreffend. Persoonlijke contacten met plaatselijke partijen blijken vaak een belangrijke succesfactor voor een voorspoedige voortgang van de projecten.» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids RotterdamRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek

x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: