fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Categorie: OLIEPRODUCTEN

Lingen, Oliehandel - Tankstation

  Kempenweg 110 (In de buurt)
  6002 SX   Weert
  Fax: 0495-518660

  Website:
  Email ons.


Oliehandel Lingen is gelegen aan de Kempenweg tegen de grens met Belgiƫ, dit is de verbindingsweg tussen Weert en het Belgische Lozen. Parallel aan deze verbindingsweg loopt het kanaal De Zuidwillemsvaart, een druk bevaren kanaal door zowel beroeps- als pleziervaart. Hier begon het meer dan 25 jaar geleden met slechts een klein tankstation van 3 pompen groot en de verkoop aan de scheepvaart.

Inmiddels meer dan 25 jaar later staat op deze plaats na enkele verbouwingen een modern tankstation met 25 slangeenheden en een moderne shop met een uitgebreid assortiment producten.

In de jaren 80 werd een tankwagen aangekocht waarmee brandstoffen bij bedrijven en bij de mensen thuis gebracht werd.

Oliehandel Lingen staat in de hele regio bekend om zijn lage brandstofprijzen en goede service, ook groeide de bekendheid onder de schippers al snel en stond Oliehandel Lingen al snel bekend als een plaats waar niet alleen olie ingenomen kon worden maar waar men ook de alledaagse spullen kon verkrijgen, een aangename aanlegplaats dus.» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.comPlaatsgids WeertRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek

x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: