fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


ABT bv

  Arnhemsestraatweg 358 (In de buurt)
  6881 NK   Velp gld
  Telefoon: 026 368 3111

  Website:
  Email ons.


ABT levert als onafhankelijk adviesbureau toegevoegde waarde aan de gebouwde omgeving. Voor zowel gebouwen als infrastructuur, nieuwbouw als hergebruik. Wij zijn actief in binnen- en buitenland. Vanuit onze veelzijdige kennis van techniek én proces verkennen wij samen met onze opdrachtgevers de grenzen van het mogelijke. Dit doen wij binnen de gestelde kaders en met aandacht voor duurzame en nieuwe ontwikkelingen.

ABT is een multidisciplinair bureau dat de aanwezige kennis van haar ruim 200 medewerkers snel, flexibel en doelgericht combineert. Voor projecten van elke schaal en in iedere fase van het bouwproces: van initiatief naar ontwerp tot uitvoering en exploitatie.

Onze dienstverlening richt zich op de kennisgebieden constructies, civiele techniek, bouwkunde, bouwfysica en installatietechniek. Ook ontwerp-, project- en bouwplaatsmanagement behoren tot onze specialisaties. Samenwerking tussen deze kennisgebieden is voor ons vanzelfsprekend. Zo komen we tot hoogwaardige, vernieuwende oplossingen, waarbij techniek gepaard gaat met kennis van het proces.

Onze multidisciplinaire aanpak helpt ons om voorloper te zijn binnen thema’s als duurzaam bouwen, renovatie en transformatie, BIM, parametrisch ontwerpen en ondergronds bouwen. Door samenwerking en passie voor het vak helpen wij de opdrachtgever zijn ambitie te realiseren. Van visie naar realisatie, van idee naar gebouw: ABT maakt het waar.



» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids Velp gldRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek









x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: