fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Categorie: MEUBELEN SLAAPKAMER-

Morgana slaapkamers

  Ekkersrijt 4115a (In de buurt)
  5692 DD   Son
  Fax: 040-2444278

  Website:


Wij bieden slaapoplossingen die gemaakt zijn voor uw lichaam. Dit zijn unieke producten afgestemd op uw lichaamsprofiel. Naast onze producten zit persoonlijk ook in de manier waarop wij onze klanten benaderen. Onze adviseurs nemen rustig de tijd voor u en inventariseren grondig uw ‘slaapgedrag’ en voorkeuren om u te helpen de passende slaapoplossing te vinden.

Wij zijn constant op zoek naar innovatieve middelen om u een beter slaapcomfort te kunnen bieden. Een voorbeeld hiervan is de slaaptest: binnen 8 minuten weet u hoe 10 jaar gezond slapen voelt.

Door onze hele collectie heen gebruiken we een heldere en transparante prijsopbouw. Dit betekent duidelijke productvoordelen voor iedere euro die u aan gezond slapen wil uitgeven.

Alle medewerkers van Morgana zijn grondig getraind in onze Morgana academy. Klantvriendelijkheid, service en kennis staat in deze opleiding centraal. Onze slaapadviseurs zijn toegewijd aan uw wens om een gezonde nachtrust te realiseren. Uiteraard uit zich dit ook in onze gratis bezorging en montage door vakkundige monteurs.

In onze winkels vindt u voorbeeld slaapkamers 1:1 nagebouwd in diverse huisstijlen. Hiermee streven we erna u te inspireren tot het creeeren van uw eigen droom slaapkamer. Kies jouw persoonlijke stijl: Het puur en natuurlijke karakter van Nairobi, het strakke en eigentijdse van New York, de weelderige luxe van Wenen, het dromerige van Casablanca of de landelijke sferen van Brighton. Laat je in onze winkels inspireren door compleet ingerichte stijlkamers.

Duidelijke communicatie, heldere afspraken en het nakomen van onze beloftes. Daar staat Morgana voor.» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids SonRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek

x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: