fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Categorie: MEUBELEN HORECA-

Grosfillex B.V.

  Pastoor Spieringsstraat 5 (In de buurt)
  5401 GA   Uden
  Telefoon: 0413-247145
  Fax: 0413-246973

  Website:
  Email ons.


Grosfillex, dat zijn geschiedenis en afkomst trouw blijft, ontwerpt en vervaardigt al haar producten in de Jura, plaats van herkomst van haar oprichters. Grosfillex, sinds lang een economische speler van de regio, is nauw verbonden aan de ontwikkeling van Pôle Européen de Plasturgie (Europees Centrum voor Kunststofverwerking) in Oyonnax.
Hoewel 50% van de productie van Grosfillex in het buitenland wordt verkocht, is de onderneming altijd de waarden en tradities van het ambacht trouw gebleven, terwijl zij zich anderzijds richt op voortdurende innovatie om de consumenten tevreden te stemmen.
de mannen en vrouwen die de onderneming vormen zijn zeer gevoelig voor het thema milieubehoud en zoeken steeds naar oplossingen om voortdurend ecologischer producten aan te bieden. Dankzij deze inzet en dit respect voor de traditie heeft Grosfillex in een halve eeuw de omvang van een over de gehele wereld bekende en erkende groep kunnen bereiken. De firma Grosfillex is tegenwoordig aanwezig in meer dan 100 landen over de wereld.


Pôle Européen de plasturgie (France)


De productievestigingen zijn gevestigd in 4 continenten. Grosfillex heeft 3 belangrijke productiecentra in Frankrijk, de Verenigde Staten en Rusland. Via haar filialen boezemt het imago van Grosfillex ontzag in over de hele wereld: Duitsland, België, Brazilië, China, Spanje, Frankrijk, Groot-Brittannië, Italië, USA, Zwitserland… Overal is het merk een waarborg voor kwaliteit!» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids UdenRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek

x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: