fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Categorie: ADVOCATEN

Wiggers Gunning Advocaten & Belastingkundigen

  Arnhemsestraatweg 37 (In de buurt)
  6881 ND   Velp
  Telefoon: 026 881 11 77
  Fax: 026 881 11 78

  Website:
  Email ons.


Wiggers l Gunning Advocaten & Belastingkundigen
Specialisten in insolventie-, fiscaal en financieel recht.

Wiggers l Gunning Advocaten & Belastingkundigen is een van de weinige kantoren dat zich speciaal toelegt op insolventie-, fiscaal en financieel recht. Bestuurdersaansprakelijkheid en invorderingsrecht maken hier een wezenlijk deel van uit. Daarnaast houden wij ons bezig met arbeidsrecht en ondernemingsrecht. Juist nu, in tijden van economische en financiƫle crisis, bestaat een grote behoefte aan deze gecombineerde specialistische kennis.

Onze advocaten en belastingkundigen hebben jarenlange ervaring in de advies- en procespraktijk en zijn aangesloten bij specialistenverenigingen. Zij worden door de rechtbank regelmatig benoemd tot curator of bewindvoerder. Deze expertise ondersteunt hun werkzaamheden in de dagelijkse adviespraktijk. Waar nodig werken onze advocaten samen met andere gespecialiseerde advocaten, belastingkundigen en accountants.

Persoonlijk en slagvaardig
Ons kantoor kenmerkt zich door strategisch inzicht en een persoonlijke benadering. Korte communicatielijnen stellen ons in staat onze kennis te bundelen, tot een gedegen analyse te komen en slagvaardig op te treden. U bent verzekerd van advies en begeleiding op maat en u kunt altijd bij ons terecht voor overleg. Wij werken snel en kostenefficiƫnt.

Advies, audits en cursussen
Wiggers l Gunning Advocaten & Belastingkundigen adviseert zowel bedrijven en non-profitorganisaties als overheden. Ook kunt u bij ons terecht voor juridische of fiscale audits. Daarnaast verzorgen wij regelmatig cursussen en trainingen over algemeen civiel recht, insolventierecht en fiscaal recht.» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids VelpRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek

x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: