fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Categorie: MAKELAARS

Leygraaf makelaars

  Kennemerstraatweg 67 (In de buurt)
  1814 GC   Alkmaar
  Telefoon: 072-5114318
  Fax: 072-5125685

  Website:


Wij gaan door tot dat uw huis verkocht is

Een goede relatie met U is basis van onze dienstverlening.
Persoonlijke aandacht, vertrouwen, integriteit, kwaliteit. Woorden die de stijl van LEYGRAAF makelaars goed karakteriseren. Een goede relatie met onze klanten is de basis van waaruit wij werken. We luisteren naar uw wensen, communiceren open en begeleiden u actief bij één van de belangrijkste beslissingen in uw leven: het kopen of verkopen van een woning.

Persoonlijke aanpak is de voorwaarde voor een tevreden verkoper.
Wie LEYGRAAF makelaars zegt, zegt kwaliteit en exclusiviteit. Leygraaf Makelaars bestaat ruim 50 jaar in Alkmaar en omgeving en is een gerenommeerd kantoor waar inmiddels meerdere makelaars werken. Onze opdrachtgevers beoordelen onze dienstverlening met ca. een 8 op wieisdebestemakelaar.nl.

Wij zijn 7 dagen per week ook in de avond voor u bereikbaar.
Wij bieden u graag een dienstverlening die past bij deze tijd! Dat betekent goede communicatie, Ook buiten kantooruren zijn wij goed bereikbaar per mail, mobiele telefoon, Whatsapp of op social media.
Voor onze U, onze klant en ook voor bezichtigingen als er overdag en doordeweeks geen mogelijkheid is.

Ruime ervaring en expertise.
Naast Hans kent ons makelaarskantoor ook een vrouwelijke touch met de ervaren Alkmaarse makelaar Fionnuala en de assistenten Vera, Romy, Kelly en Monique. Wij zetten ons allemaal voor 100% voor U in.
Al onze eigenschappen, geduld, goed luisteren, intuïtie, slagvaardig, creatief, vasthoud en actief, komen buitengewoon goed van pas in het makelaarsvak. Uiteraard zijn al onze makelaars en assistenten goed opgeleid en beschikken over ruime ervaring en expertise in de onroerendgoedmarkt.

Wederzijds vertrouwen.
LEYGRAAF makelaars uit Alkmaar is ook een duidelijk kantoor. Makelen, dat is ons vak. Dat doen we door een persoonlijke relatie aan te gaan met onze klanten op basis van wederzijds vertrouwen. Alleen dan zijn wij in staat u zo goed mogelijk gedurende het gehele traject te begeleiden. Uw belang staat voor ons altijd voorop en we garanderen u volledige privacy.» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids AlkmaarRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek

x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: