fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Categorie: LOODGIETERS

Spruijt, Loodgietersbedrijf

  ramsburgerweg 3 (In de buurt)
  4332sg   Middelburg
  Telefoon: 0653180333
  Fax: 0118-640004

  Website:
  Email ons.


Installatiebedrijf Spruijt is hét installatiebedrijf van Zeeland waar u terecht kunt voor onderhoud, service aan gas- en warmwaterapparatuur, installatiewerk, loodgieterswerk en de realisatie van grote en kleine verbouwingen.



Verwarming
In Middelburg en omstreken staat Installatiebedrijf Spruijt bekend vanwege hun expertise op het gebied van verwarming. De mogelijkheden zijn eindeloos: CV, vloerverwarming, luchtverwarming, pelletkachels, straalkachels, hout gestookte CV-kachels, gashaarden, infraroodverwarming, elektrische sfeerhaarden en verwarming door middel van bio-energie of zonne-energie. Wilt u een ketel kopen, leasen of huren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij werken hiervoor samen met GASNed: www.gasned.nl. En ook de montage- en installatiewerken van uw CV-installatie nemen we graag voor onze rekening samen met alles wat daarbij komt kijken zoals het aanleggen van riolering en water- en gasleidingen.

Complete verbouwing
Ook voor een complete verbouwing van uw woning, kleine renovatie of aanleg van een badkamer of keuken, grondwerk, het aanleggen van leidingen en riolering, installatie- en loodgieterswerk bent u bij Spruijt aan het juiste adres. Kortom, wij kunnen u van dienst zijn bij de realisatie van al uw woonwensen.

Vakmensen en kwaliteitsmateriaal
Ons motto: kwaliteit zie je niet, daar werk je mee. Wij werken dan ook uitsluitend met vakmensen en kwaliteitsmateriaal. Daarom zijn onze verwarmingsketels ook van een goed en betrouwbaar merk: Nefit. Wij zijn aangesloten bij de volgende branche-organisaties en stichtingen: Uneto-VNI, Sterkin en de SEI.



» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids MiddelburgRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek









x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: