fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Categorie: INSTRUMENTEN

Koenders Instruments

  Randstad 2212 (In de buurt)
  1316BX   Almere
  Telefoon: 036-5486180
  Fax: 036-5486189

  Website:


Door hun jarenlange ervaring kunnen onze specialisten u een deskundig advies geven over hoe uw meetwens om te zetten naar oplossing. Zij kunnen u gedurende het gehele proces van planvorming, implementatie, (tele-)communicatie, databasemanagement, dataweergave en rapportage ter zijde staan. Graag informeren wij u over het uitgebreide pakket standaardoplossingen of op klantwens gebouwde monitoringsystemen.

Onze afdeling techniek kan de installatie en operationele oplevering van de instrumentatie verzorgen. En om gedurende de inzet van de instrumentatie de kwaliteit en de continuïteit van de meting te borgen kunnen wij de instrumentatie periodiek onderhouden en / of kalibreren.

Hiernaast levert Koenders Instruments een uitgebreid pakket op maat gesneden diensten op het gebied van databasemanagement en dataweergave. Deze applicaties werken zowel lokaal als via intra- of internet.

Om de gebruikers optimaal gebruik te laten maken van systemen, biedt onze consultancy afdeling een breed scala aan standaard en klantspecifieke trainingen.» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.comPlaatsgids AlmereRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek

x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: