fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Categorie: INFORMATIESYSTEMEN

Shanta Design


  Deventer

  Website:


Shanta Design is specialist in het bouwen en onderhouden van Joomla! websites. Voor websites met wisselende content en groeipotentie is Joomla de allerbeste keuze. Joomla! wordt regelmatig geupdate en de security-packs zorgen voor een zeer betrouwbaar systeem. Zoekmachine optimalisatie is d.m.v. Joomla prima te realiseren. Deze website is gebouwd in de allernieuwste Joomla 2.5.1. versie.

Talloze modules en componenten zorgen voor waardevolle aanvullingen. We mogen er inmiddels van uitgaan dat alle bedrijven en diensten een website online hebben. Veel van deze websites zijn inmiddels aan hun tweede of derde generatie toe. De omvang en functionaliteit van de sites is de kinderschoenen ontgroeid.

De volgende stap is om van een ''elektronische folder'' een complete webapplicatie te bouwen die uitgebreide mogelijkheden biedt voor zowel klanten, medewerkers als toeleveranciers Shanta Design streeft samen met u naar een optimale corporate integratie en zoekmachine optimalisatie. Ook de sociale media (twitter e.a.) mits goed gebruikt, kunnen van grote toegevoegde waarde zijn.» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids DeventerRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek

x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: