fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Categorie: HYPOTHEKEN

Hypotheker, De

  Nieuwstad 65 (In de buurt)
  7201 NL   Zutphen
  Telefoon: (0575) 545 028
  Fax: 0575) 545 14

  Website:


Wil je weten waar je financieel aan toe bent, voordat je op zoek gaat naar een woning? Of heb je na lang zoeken het huis van je dromen gevonden en zoek je de hypotheek die bij je past? Je wilt profiteren van de huidige lage rente en je bestaande hypotheek oversluiten? In alle gevallen ben je bij De Hypotheker Zutphen aan het juiste adres.

Onze hypotheekadviseurs adviseren en begeleiden je kosteloos gedurende het gehele traject. Van de eerste oriëntatie tot het bezoek aan de notaris. Om je te helpen een goede keuze te maken, praten wij je bij over de vele verschillende hypotheekvormen en maken we samen met jou de noodzakelijke berekeningen, leggen we contact met diverse banken en verzekeraars, regelen wij de taxatie, het bouwkundig rapport en de eventuele aanvraag Nationale Hypotheek Garantie. Uiteraard doen wij, samen met jou natuurlijk, de gehele administratieve afhandeling van jouw hypotheek tot en met de notaris. Ook verzorgen wij de aanvraag voorlopige teruggaaf richting de belastingdienst.

Bespaar tot duizend euro op je kosten koper
De Hypotheker in Zutphen introduceert de Kosten Koper Deal. Dit pakket leidt al snel tot duizend euro voordeel.

Gratis financieel plan
Als klant van De Hypotheker in Zutphen heb je tevens recht op een gratis financieel plan. Onze financiële coach onderzoekt of alle onderdelen van je financiële huishouding, zoals je hypotheek, verzekeringen en spaarproducten, wel goed op elkaar afgestemd. Een financieel plan geeft je inzicht in je financiële situatie en helpt je een antwoord te vinden op je financiële vragen. Wij denken graag met je mee. Niet alleen vandaag, maar ook in de toekomst. Dat geldt voor zowel de hypotheekadviseur als de financiële coach. Niet voor niets zijn wij de financiële dienstverlener die zich wel om je toekomst bekommert.



» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com



Plaatsgids ZutphenRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek









x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: