fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Categorie: HULPVERLENING

Emergis

  Steenpit 17 (In de buurt)
  4561 CT   Hulst
  Telefoon: 0114382900
  Fax: 0114-382901

  Website:


Emergis is een instelling voor geestelijke gezondheidszorg. Jaarlijks behandelt of begeleidt Emergis circa 11.000 mensen met psychische problemen en/of een verslaving. Kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen. Dat gebeurt op vijftig locaties in Zeeland: bij mensen thuis, op scholen, in wijkcentra, huisartsenpraktijken, ambulante centra, klinieken, beschermende woonvormen, werkleerbedrijven en opvanghuizen.

Emergis is een brede en veelzijdige organisatie met veel samenwerkingpartners en zit mede daardoor in de haarvaten van Zeeland. Hierdoor zijn we naast werken aan herstel, goed in staat geestelijke problemen op te sporen nog voor ze ontsporen. We zijn gespecialiseerd in het behandelen van psychische en verslavingsproblemen, in woon- en werkbegeleiding, maatschappelijke opvang en forensische zorg.

Emergis kijkt ook verder dan vandaag. We streven ernaar goede hulpverlening aan te bieden, rekeninghoudend met maatschappelijke veranderingen. En we streven ernaar om geestelijke gezondheidsproblemen meer bespreekbaar te maken binnen de samenleving.

Als één van de grootste werkgevers van Zeeland zetten wij ons ook in voor duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

En, we leveren zorg die we onszelf, onze families en vrienden gunnen.



» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids HulstRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek









x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: