fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Categorie: JACHTHAVENS

Beute Scandinavian Yachts

  Suderseleane 13 (In de buurt)
  8711 GX   Workum
  Telefoon: 0515 - 54 21 08

  Website:
  Email ons.


Wij, Rob en Anita Beute, hebben op 1 januari 2011 het bedrijf van Jan Balkema overgenomen. Jan heeft het bedrijf in 1987 opgericht en is in 1990 in aanraking gekomen met het Zweedse merk Malö Yachts. Jaren lang heeft hij het dealerschap van Malö Yachts vertegenwoordigd. Hierdoor is zijn passie voor de Scandinavische jachten ontstaan. Kenmerkend voor deze jachten is de kwaliteit en het hoge afwerkingsniveau, in combinatie met goede zeileigenschappen.

De voorliefde voor Scandinavische jachten is bij ons zeker ook aanwezig. Daarnaast zijn er ook andere kwaliteitsjachten binnen ons bedrijf te vinden. Deze specialisatie maakt dat wij ons onderscheiden van andere watersportbedrijven.

Beide komen wij uit een ondernemersgezin, dus het ondernemen zit ons in het bloed. Wij hebben momenteel twee medewerkers in dienst. Met dit enthousiaste team werken wij dagelijks met veel plezier aan de jachten en hebben één gezamenlijk doel:

"de klant verlaat met een tevreden gevoel ons bedrijf"

Beute Scandinavian Yachts is een modern bedrijf met de uitstraling van kwaliteit. Hier hebt u als klant een goed gevoel om uw kostbare bezit uit handen te geven. Wij zijn zelf ook fanatieke zeilers en verstaan de taal die onze klant spreekt. Binnen ons bedrijf hechten wij veel waarde aan de communicatie met de klant en hierdoor houden wij u te alle tijden goed op de hoogte.



» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids WorkumRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek









x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: