fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Bergfood

  Koopvaardijweg 21 (In de buurt)
  4906 CV   Oosterhout nb
  Fax: 0162-476171

  Website:


Met 30 jaar ervaring in de import van Mediterrane levensmiddelen en foodspecialiteiten is Van den Berg uitgegroeid tot een gerenommeerde en belangrijke schakel tussen overwegend Zuid-Europese fabrikanten en relaties in Nederland en België.

Onze relaties zijn heel divers, zoals groothandel, supermarkt, horeca, catering, detailhandel en maaltijdindustrie. Vanuit onze historie als familiebedrijf hebben wij een hechte en langdurige relatie met onze producenten en afnemers. Wij zijn gewend hoge kwaliteit te leveren, zowel in producten als in dienstverlening.

Regelmatig vinden wij mooie en bijzondere nieuwe producten die wij graag aan u aanbieden. Zoekt u zelf een product of wilt u een afwijkende verpakking, een speciale receptuur of een private label? Met onze vakkennis gaan wij graag voor u op ontdekkingstocht binnen ons uitgebreide netwerk.

Van den Berg is gehuisvest in een modern logistiek centrum, voorzien van alle faciliteiten voor droog-, koel- en diepvriesproducten. Door inzet van het moderne wagenpark kunt u een volledig, gecombineerd pakket van deze producten in één levering ontvangen.



» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com



Plaatsgids Oosterhout nbRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek









x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: