fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Categorie: GEZONDHEIDSZORG

GGD Twente

  Twentheplein 9 A-2 (In de buurt)
  7607 GZ   Almelo
  Telefoon: 053 487 68 88
  Fax: 053 487 65 00

  Website:


De GGD voor iedere inwoner van Twente!
De gemeenschappelijke gezondheidsdienst (GGD) Twente is dé gezondheidsdienst voor alle inwoners van Twente. Bijna iedere Twentenaar krijgt wel eens te maken met de GGD. Waneer u kinderen heeft gaat u naar de jeugdarts of jeugdverpleegkundige van de GGD tijdens de gezondheidsonderzoeken op school. Wanneer u een verre reis gaat maken, kunt u uw reizigersadvies en vaccinatie halen bij de GGD. En voor bijvoorbeeld daklozen en mensen die hun huis ernstig vervuilen is de GGD er voor medische zorg en welzijn.

Onze missie
'Uw GGD bewaakt, bevordert en beschermt een gezonde Twentse samenleving'
De missie geeft aan waar de GGD zich met name mee bezig houdt. De GGD stelt zich actief op bij het zoeken naar en signaleren van gezondheidsproblemen en (nieuwe) bedreigingen (bewaken). Ze richt zich op het nemen van maatregelen om de gevolgen van deze bedreigingen te elimineren en gezondheidsproblemen terug te dringen (beschermen). Daarnaast zet de GGD zich in om gezondheid te bevorderen.

Wat doet de GGD Twente?
Wij bewaken, bevorderen en beschermen een gezonde Twentse samenleving. Dit vereist allerlei uiteenlopende activiteiten. Deze website biedt een compleet overzicht van onze diensten en activiteiten. Een kort overzicht vindt u ook in onze folder.

GGD Twente is onderdeel van Regio Twente, het samenwerkingsverband van de veertien Twentse gemeenten.» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids AlmeloRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek

x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: