fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Categorie: GEVELS EN PUIEN

Alcoa Architectural Systems

  Alcoalaan 1 (In de buurt)
  5151 RW   Drunen
  Telefoon: 041 638 6100

  Website:
  Email ons.


Uitgekiende aluminium systemen voor het naar ieders wens vormgeven van ramen, deuren, gevels en serres.

Alcoa Building and Construction Systems (BCS) is een toonaangevende aanbieder van bouwkundige systemen, diensten en bouwproducten voor de internationale bouwsector. Met 3400 werknemers in 12 landen realiseert Alcoa BCS een jaarlijkse opbrengst van meer dan $750 miljoen.

Alcoa BCS specialiseert zich in twee bedrijfstakken: bouwkundige systemen en bouwkundige producten. Alcoa Architectural Systems is actief in de VS, Canada, het VK, Frankrijk, Duitsland, Nederland, Spanje, Ierland en Marokko onder de merknamen Kawneer en Alcoa. Tot het assortiment behoren ramen en deuren, gordijngevelsystemen, vloerbehandelingen en coatings voor spatschermen. Al deze producten kunnen met elkaar worden gecombineerd en vormen een ruim aanbod aan standaard en klantspecifieke gevels. Alcoa produceert bovendien systemen voor clean rooms en ruimteverdeling en industriële kassystemen voor de agrarische sector in heel Europa.

Alcoa Architectural Products produceert onder de handelsnamen Reynolux® en Reynobond® aluminium plaatmateriaal met organische coatings en aluminiumcomposieten. Met vestigingen in zowel de VS als in Europa verkoopt Alcoa Architectural Products haar producten wereldwijd.



» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com



Plaatsgids DrunenRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek









x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: