fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Kortenoord, Dierenkliniek

  rietveldlaan 80 (In de buurt)
  6708 PJ   Wageningen
  Telefoon: 0317412432
  Fax: 0317-426400

  Website:
  Email ons.


Dierenkliniek Kortenoord is al bijna 20 jaar een begrip in diergeneeskundig Nederland. Het begon allemaal in de kleine praktijk in het centrum van Wageningen. Onze trouwe klanten weten zich dit nog goed te herinneren. Zij kwamen Steven Schukking daar nog als “jong broekie” tegen. Hij heeft samen met zijn toenmalige collega’s in 1990 de grote stap gezet om de kliniek in de wijk Noord-West op te zetten. Daar is ook de naam “Dierenkliniek Kortenoord” geboren.
In de afgelopen jaren is de kliniek zich steeds blijven ontwikkelen, naar de meest moderne maatstaven.

Vanaf 1994 werken Steven Schukking en Frans Smeur intensief samen. Vanaf 2007 werkt ook Marèse van Haneghem mee in ons team van dierenartsen en Dory Vrakking versterkt het dierenartsenteam vanaf april 2011.

Dierenkliniek Kortenoord biedt u de beste diergeneeskundige zorg voor uw gezelschapsdier. Dag in dag uit staan wij voor u klaar met ons team van de vier bovengenoemde dierenartsen en acht enthousiaste assistentes. Elke dierenarts heeft zijn of haar eigen interessegebied, waardoor wij als team optimale kwaliteit kunnen leveren. Samen met u proberen we tot de beste behandeling van uw huisdier te komen. Honden, katten, konijnen, knaagdieren en vogels, alle gezelschapsdieren zijn van harte welkom. Een ongedwongen sfeer en een persoonlijke behandeling zijn kenmerkend voor Kortenoord. En dit alles uiteraard in een goed geoutilleerde kliniek met moderne apparatuur.

En Kortenoord gaat een stap verder. Waar de reguliere diergeneeskunde ophoudt, gaan wij door: homeopathie of acupunctuur biedt in veel gevallen een beter gezondheidsperspectief. De kracht van Kortenoord ligt in de kennis van zowel recente reguliere als de additieve diergeneeskunde.

Door de uitdrukkelijke keuze voor additieve, aanvullende diergeneeskunde, natuurgeneeswijze als homeopathie, fytotherapie en acupunctuur om dergelijke behandelingen in zeer uitgebreid en grondig overleg met de eigenaar te doen. Dit geeft de dierenartsen en paraveterinairen binnen onze kliniek een voorsprong. Zij weten als geen ander hoe belangrijk de communicatie met u is en dat een goede behandeling van uw dier alleen kan in directe samenwerking met u.



» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids WageningenRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek









x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: