fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Categorie: DAG- WEEK- EN MAANDBLADEN

Maas en Geleenbode / De Trompetter

  Hofkamp 29 (In de buurt)
  6161 DC   Geleen
  Telefoon: 046-4775555

  Website:


De Trompetter is een regionale weekkrant die iedere woensdag gratis huis aan huis wordt verspreid (behalve De Trompetter Roermond, die op dinsdag en donderdag verschijnt). De krant is gericht op de hele bevolking: bestuurders, ondernemers maar ook ‘gewone’ burgers kunnen zich erin herkennen. In elke regio verschijnt een eigen editie.

Historie
De eerste Trompetter werd op 1 maart 1977 uitgebracht in Roermond. Het kleine, twaalf pagina’s tellende krantje groeide al spoedig uit tot een omvangrijk huis-aan-huisblad. Na de editie Roermond kregen stap voor stap alle Limburgse regio’s en de Brabantse regio Cuijk/Boxmeer een eigen Trompetter. Na de fusie van Trompettergroep en de Nederlandse Weekbladengroep in 2009, werden ook de uitgaves van beide partijen samengevoegd. De nieuwe weekkranten verschijnen onder een gecombineerde titel, zoals De Trompetter/Maaspost, De Trompetter/E3 Journaal en De Trompetter/Land van Weert.

Inhoud
In De Trompetter staat de inhoud voorop. Lokaal nieuws vormt de kern van die inhoud, verder ligt het accent op de weekbeleving. Er wordt een veelheid aan thema’s aangesneden, waaronder sociale kwesties, vrijwilligerswerk en politiek, maar ook zaken als sport, recreatie en cultuur worden niet vergeten.

De krant biedt ruimte voor zakelijke informatie, leuke lezersacties en informatieve en gezellige rubrieken, maar ook een kritische noot of pittige column vindt er een plek. Het verenigingsleven krijgt ruime aandacht en de agenda vertelt lezers wat er in de regio te doen is. Daarnaast hebben lezers de mogelijkheid om persberichten, brieven, reacties, commentaren en dergelijke in te zenden.



» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids GeleenRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek









x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: