fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Categorie: MEET- EN REGELTECHNIEK

Burkert Contromatic BV Benelux

  Minervum 7220 (In de buurt)
  4817 ZJ   Breda

  Website:
  Email ons.


Bürkert is wereldwijd een van de toonaangevende ondernemingen voor meet- en regeltechniek.

Er gaat geen dag voorbij waarop wij niet blij zijn met nieuwe uitdagingen. Want wij zijn gefascineerd door alles wat stroomt. Om het even of we het meten, controleren of regelen. En deze fascinatie is ook waardoor wij toonaangevend zijn op het gebied van Fluid Control Systems.

Procesorganisatie

Bij Bürkert is een organisatie ontstaan die in staat is te leren en die zich dagelijks optimaliseert door dicht bij de klant te staan. Een nabijheid die voor ons vanzelfsprekend is. Door de uitbreiding van ons wereldwijd netwerk en de procesoptimalisatie op alle gebieden kunnen de ervaringen aangaande Fluid Control Systems beter uitgewisseld worden. Onze klanten staan hierbij in het middelpunt. Onafhankelijk van het feit of het om afzonderlijke componenten of om individuele systeemoplossingen gaat.

Systeemoplossingen

De fascinatie voor onze uitdagingen aangaande Fluid Control Systems zet ons er steeds weer toe aan om grenzen te overschrijden en een stap verder te denken. Wij zoeken en vinden ongewone oplossingen voor ongewone applicaties. De segmentering van de markten is een voorbeeld hiervan. Hierdoor bereiken wij vooral bij applicatiegerichte systeemoplossingen het optimale voordeel voor onze klanten. Zonder hierbij onze productgerelateerde oplossingen uit het oog te verliezen. Als dit niet fascinerend is, wat dan wel? Laat u ook fascineren door onze oplossingen rondom Fluid Control Systems.



» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids BredaRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek









x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: