fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Categorie: Dietist Dietisten

Lida Metsemakers - Dieetbegeleiding

  westerrand 42 (In de buurt)
  8311 AN   Espel
  Telefoon: 0625025676
  Mobiel: 0625025676

  Website:
  Email ons.


Gezond afvallen, met begeleiding van diëtiste
Afvallen met blijvend resultaat…Dat is je vast vaker beloofd?

Heb jij meerdere malen een poging gedaan om af te vallen? Blijf je toch weer aankomen? Schommel jij in gewicht? Ben jij veel bezig met afvallen, calorieën tellen en ‘zondigen’? Denk jij bijna dagelijks aan die kilo’s die je wilt afvallen? Dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Ik werk in mijn praktijk volgens de methode van ‘Emotie-eten de baas’. Met deze methode zijn al honderden vrouwen en mannen op hun streefgewicht gekomen, met blijvend resultaat.

Met de methode ‘Emotie-eten de baas’ help ik mijn cliënten in 7 stappen van het emotie-eten af. Stoppen met emotie-eten zorgt er voor dat je afvalt. Naast het doorlopen van de 7 stappen geef ik je voedingsadvies. Geen streng dieet, maar een voeding op maat die jou alles geeft wat je nodig hebt. Het los kunnen laten van afvallen en emotie-eten kan je veel opleveren.

Geen: streng dieet of maaltijdvervangers.

Wel: een gezonde voeding die bij jou past. Met een begeleidingstraject wat gegarandeerd meer kans op succes geeft dan een zoveelste strenge dieet.

Waarom werk ik met deze methode? Strenge diëten hebben alleen effect op de korte termijn. Wanneer je meerdere pogingen hebt ondernomen om af te vallen, maar toch weer terug komt op je oude gewicht, kan dit een negatieve vicieuze cirkel vormen. Zodra je hier in zit, is het moeilijk om er zomaar weer uit te komen. Lees meer over afvallen of geef je op voor een workshop ‘Emotie-eten de baas’.



» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids EspelRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek









x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: