fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Categorie: ONROEREND GOED

Pannenberg

  Pannenberg 32 (In de buurt)
  5951 DM   Belfeld

  Website:
  Email ons.


Bedrijventerrein De Pannenberg in Venlo/Belfeld biedt goed bereikbare kavels van 1.500 tot 10.000 m2. Kleinschalige, hoogwaardige bedrijven kunnen hier, in het hart van de Euregio bouwen aan hun verdere groei.

De Pannenberg is een modern, zeer fraai opgezet bedrijventerrein in Belfeld. Het bedrijventerrein kenmerkt zich door de uitstekende bereikbaar aan de rand van Venlo. De Pannenberg heeft een eigen afrit aan de A73 (afrit 17) en ligt zeer dicht bij de A74 richting Duitsland. Dankzij deze centrale ligging in de Euregio én Limburg heeft u een prima ontsluiting richting geheel Nederland en Duitsland.

Het bedrijventerrein gelegen in Venlo-Zuid grenst aan de woonkernen van Belfeld en Tegelen. In een straal van enkele kilometers vindt u alleen hier al 26.000 zeer divers opgeleide inwoners. Dat geeft u een groot voordeel als u op zoek bent naar medewerkers.

Berijventerrein Geloërveld ligt direct gekoppeld aan de Pannenberg en herbergt een diversiteit aan mooie bedrijven.» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids BelfeldRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek

x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: