fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Categorie: Dietist Dietisten

Diëtistenpraktijk de Passiebloem

  Passionistenstraat 5 (In de buurt)
  6584 GJ   Molenhoek
  Telefoon: 0247370199

  Website:
  Email ons.


Welkom bij diëtistenpraktijk De Passiebloem van Milou Vugts, diëtist te Molenhoek (omgeving Nijmegen). Mocht u na het bekijken van onze website nog vragen hebben, neemt u dan gerust vrijblijvend contact met mij op.

Eten: iedereen heeft er mee te maken, en iedereen heeft er een mening over. Om het nog ingewikkelder te maken verschijnt het ene voedingsadvies na het andere nieuwe dieet. Maar wat is nu echt gezond? Hoe kunt u het beste eten om gezond en fit te blijven, om een gezond gewicht te krijgen, om uw ziekte te bestrijden?
Hét antwoord op deze vragen bestaat helaas niet. Wel kan ik, als diëtist, met u bekijken wat voor u de optimale voeding is, en hoe u kunt zorgen voor voldoende beweging. Daarbij wil ik u helpen om niet alleen uw doel te bereiken, maar dit ook op langere termijn vast te houden.

Bent u op zoek naar adviezen voor gezonde voeding? Advies bij over- en ondergewicht of bij voedselovergevoeligheden? Wilt u weten wat u het beste kunt eten in verband met diabetes, COPD, hart-en vaatziekten, maag- darmklachten? Of wilt u een intensievere begeleiding vanwege emotie-eten?

Vraag het uw diëtist!



» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids MolenhoekRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek









x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: